VOCEA ROMÂNIEI. Se SCHIMBĂ regulile. Cine sunt co-antrenorii şi ce se întâmplă cu concurenţii eliminaţi

VOCEA ROMÂNIEI schimbă regulile. Sâmbată, 9 noiembrie, la Vocea României începe etapa confruntărilor. Cei patru antrenori şi-au ales, la fel ca în fiecare sezon, un co-antrenor care să îi consilieze în etapa duetelor.

RomaniaTV.net
06 nov. 2013, 10:47
VOCEA ROMÂNIEI. Se SCHIMBĂ regulile. Cine sunt co-antrenorii şi ce se întâmplă cu concurenţii eliminaţi

Loredana, Smiley, Brenciu şi Moga şi-au format echipele alcătuite din câte 14 concurenţi cu care vor merge mai departe în competiţie. Fiecare antrenor va stabili duete între membrii echipei sale, în urma cărora unul dintre ei va fi eliminat.

Regulile jocului se schimbă din acest sezon la Vocea României

După fiecare duet, concurentul care nu a fost ales de către propriul antrenor poate fi „furat” şi adus în altă echipă de oricare dintre ceilalti trei prin apăsarea butonului verde. Dacă se întâmpla ca mai mulţi antrenori să îşi dorească vocea aflată pe scenă, alegerea va aparţine concurentului, la fel ca în etapa audiţiilor pe nevăzute. Moga, Brenciu, Loredana si Smiley au dreptul sa „fure” fiecare câte doi concurenţi din echipele colegilor.

Cornel Ilie, solistul de la Vunk, este in acest sezon asul din maneca Loredanei la Vocea Romaniei. „Sunt mandru ca fac parte din acest proiect. Daca anii trecuti ma uitam la televizor la Vocea Romaniei si tineam ba cu unul, ba cu altul, incercam sa ma pun in pielea antrenorilor, acum am vazut ca de acolo pare mult mai usor decat este de fapt. Cand iei parte la dueluri, iti dai seama ca toti sunt foarte buni si diferenta intre ei este doar de cateva note”, spune Cornel.

Alaturi de Smiley se va afla si in acest an Şerban Cazan, absolvent de Conservator si producator în cadrul Hahaha Production. Serban creeaza de cinci ani hit dupa hit impreuna cu cel mai zambaret antrenor de la Vocea Romaniei.

Moga va pleca urechea la sfaturile lui Randi, cel care i-a fost co-antrenor si in anii trecuti la „Vocea Romaniei”.

Ca si in celelalte doua sezoane ale competitiei, Horia se va sfatui cu buna sa prietena, Monica Anghel.