VOCEA ROMANIEI, SEZONUL 7: Concurenţii s-au întrecut în cele mai frumoase melodii româneşti

VOCEA ROMANIEI, SEZONUL 7. Ediţia de pe 1 Decembrie a emisunii Vocea României a fost una cu adevărat specială, după ce concurenţii au trebuit să pregătească şi să înterpreteze cele mai frumoase melodii româneşti..

RomaniaTV.net
01 dec. 2017, 21:12
VOCEA ROMANIEI, SEZONUL 7: Concurenţii s-au întrecut în cele mai frumoase melodii româneşti

VOCEA ROMANIEI, SEZONUL 7. Meriam Jane Ndubuisi, Laurentiu Mihaiu, Ștefan Știuca și Maria Rădeanu, din echipa lui Tudor Chirilă au reușit să impresioneze publicul și jurații cu talentul lor.

Meriam a interpretat memorabil piesa „Mai frumoasă” , a Laurei Stoica, iar Laurentiu Mihaiu a cântat melodia trupei Iris, „Baby”. În semifinala Vocea României, de vineri, 8 decembrie vor merge însă doar doi dintre ei. Este vorba despre Ștefan Știucă, preferatul publicului și Meriam Jane, concurenta aleasă de Tudor Chirilă.

Înainte de emisiunea de vineri, 1 Decembrie, fiecare jurat avea câteva patru concurenţi.

Echipa Tudor a prezentat pana acum momente fabuloase, însă numai Meriam Jane Ndubuisi, Laurentiu Mihaiu, Ștefan Știuca și Maria Rădeanu au convins publicul și pe antrenorul lor ca merita sa mearga mai departe în competitie.

Echipa Smiley a facut spectacol pe scena si a transmis de fiecare data bucurie si dragoste pentru muzica. In urma celor trei etape de pana acum, patru concurenti au ramas alaturi de antrenor: Paul Batinas, Octavian Casian, Ana Munteanu si Amir Arafat.

Echipa Lori a fost magnetica in fiecare etapa a competitiei. Chiar daca toti concurentii au excelat si au demonstrat ca pot face spectacol, numai patru continua lupta la Vocea Romaniei: Adriana Ciobanu, Amalia Uruc, Diana Brescan si Zsuzsana Cerveni. Patru fete extraordinare, cu voci memorabile.

Echipa Despot a impresionat prin forta, atitudine si determinare si le-a prezentat telespectatorilor momente de neuitat. Chiar daca a fost foarte dificil de ales dintre concurenti extrem de buni, in final, patru au convins si merg mai departe: Andrada Cretu, Robert Pita, Andreea Dragu si Mano Botond Raduly.