VOCEA ROMANIEI: Surpriză pregătită de juraţi la duel

VOCEA ROMANIEI. Vinerea aceasta, de la 20:30, ringul a fost montat pe scena de la Vocea Romaniei, iar celebrii antrenori s-au pregatit de lupta, si-au pus manusile si au facut incalzirea pentru ceea ce va urma.

31 oct. 2014, 16:07
VOCEA ROMANIEI: Surpriză pregătită de juraţi la duel

VOCEA ROMANIEI. Ringul e pentru adevăraţii luptătorii şi abia acum începe adevărata competiţie. Cei care intră în joc fac o demonstraţie de forţă iar puterea lor e o provocare pentru cei patru antrenori: Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila..

VOCEA ROMANIEI. Telespectatorii vor vedea, vineri seara, de la ora 20:30, pe ProTV, prima runda de confruntari de la Vocea Romaniei. Ultimii concurenti si-au ocupat locurile in echipe, iar antrenorii s-au pus pe treaba: s-au intalnit cu concurentii, au format cuplurile, au repetat piesele si sunt gata de dueluri.

VOCEA ROMANIEI. Vinerea aceasta, de la 20:30, ringul a fost montat pe scena de la Vocea Romaniei, iar celebrii antrenori s-au pregatit de lupta, si-au pus manusile si au facut incalzirea pentru ceea ce va urma.

Imagini de la Vocea Romaniei – ediția din data de 24 octombrie 2014 puteți urmări AICI.

VOCEA ROMANIEI. Cupluri puternice vor acapara scena si vor crea momente exceptionale: rock, pop, blues, reggae sau mix de populara pe rimturi de Rihanna vor face atat deliciul publicului cat si al antrenorilor.

VOCEA ROMANIEI.

Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila revin pe scaune plini de incredere, umor si ca intotdeauna, pusi pe glume. Oala de sarmale promisa la auditiile pe nevazute de mama unui concurent a fost degustata de Loredana, Smiley, Tudor si Pavel, care au fugit din scaune cand au auzit ce bunatati se afla la iesirea de pe scena.

VOCEA ROMANIEI. Vom vedea un Tudor Chirila pus sotii care preia scena pentru ca asa ii dicteaza natura lui de artist, de data aceasta uimind publicul cu interpretarea unei piese lautaresti. Momente unice create de cei patru antrenori vor intra in istorie, dar cel mai amuzant moment va fi dezvaluit maine seara in absenta lui Moga. Incepand cu editia de azi, aplicatia Fii Antrenor va arata in timp real voturile celor peste 100.000 de romani care au descarcat aplicatia din Google Plus sau AppStore.

VOCEA ROMANIEI. In timpul duelurilor vor fi afisate pe ecran fotografiile celor doi concurenti si rezultatele obtinute din voturile celor care au aplicatia. Oricine poate intra in rolul de antrenor si isi poate sustine preferatii descarcand aplicatia Fii Antrenor din AppStore si Google Plus.

VOCEA ROMANIEI.  Maestru de ceremonii este și în această aceasta editie carismaticul Pavel Bartos: “Ma bucur de chimia care exista intre Tudor Chirila si ceilalti. Nu ma asteptam sa mai existe voci bune dupa atatea editii de Vocea Romaniei. In toamna, la ProTV, doar vocea conteaza, va astept”.

VOCEA ROMANIEI. Tudor Chirila – Vocea Romaniei: “Imi plac toti colegii. Pana acum nu ne-am urcat unii pe altii, nu ne-am batut inca foarte tare pe un concurent. Regret ca nu am luat o voce. Cred ca Vocea Romaniei este mai departe despre drumul concurentului decat despre castig”.

Loredana – Vocea Romaniei: “In primul rand, trebuie sa fie autentic, sa-si doreasca sa cante, sa fie deschis, sa aiba mintea si sufletul in armonie si bineinteles o voce care sa ajunga la suflet”.

Smiley – Vocea Romaniei: “De vazut se vede senzational, de auzit se aude senzational, concurentii pe care i-am vazut pana acum sunt foarte misto si foarte variati”.

Marius Moga – Vocea Romaniei:”Cred ca Vocea are un standard de calitate al vociii peste orice alt format pe care eu l-am vazut international sau in Romania si juratii sunt oameni care au facut o gramada de lucruri la viata lor”.

VOCEA ROMANIEI. Pavel Bartos este gata sa intre in scena si sa aduca pe micile ecrane vocile care vor intra in istorie, iar concurentii sunt pregatiti sa impresioneze si determinati sa castige fiecare duel.