VOCEA ROMANIEI: Toata lumea a aflat cine este noua iubită a lui Smiley

VOCEA ROMANIEI. Marea finala de la VOCEA ROMANIEI 2013 este joi, pe 26 decembrie. 

RomaniaTV.net
22 dec. 2013, 00:06

VOCEA ROMANIEI. Cea de-a patra editie LIVE a Vocii Romaniei a venit si cu o surpriza de proportii pentru Smiley.

Generos din fire, Horia Brenciu a jucat rol de Mos Craciun pe finalul emisiunii si le-a facut cate un cadou fiecaruia dintre colegii sai. Lui Moga i-a daruit un radio, Loredanei sase CD-uri cu romante, iar lui Smiley o… iubita!

Vorba vine! „Noua iubita a lui Smiley„este, de fapt, o papusa blonda, imbracata in mireasa, care ii va fi de-acum incolo alaturi si la bine, si la greu. „Pe mine ma infricoseaza„, a marturisit Smiley, care s-a amuzat copios pe seama acestui cadou inedit.

VOCEA ROMANIEI. Felul in care Jovana Milovanovic a interpretat melodia „Tu n-ai avut curaj”, a Madalinei Manole, in prima editie LIVE de „Vocea Romaniei”, a starnit multe glume cu subinteles legate de relatia dintre Jovana si Marius Moga.

In timp ce Moga nu a luat in serios tachinarile colegilor sai pe marginea acestui subiect, Jovana a facut o marturisire surprinzatoare pe pagina sa de Facebook.

„Dragii mei, va multumesc ca m-ati votat si cu ajutorul vostru am ajuns pana aici! Dragostea voastra m-a facut sa vibrez si sa fiu mai frumoasa! Daa, Smiley a avut dreptate, urmeaza episodul 3…. Va invit sambata sa continuam frumoasa poveste de dragoste pe care am inceput-o impreuna!”, a scris frumoasa roscata pe reteaua de socializare. 

In prima editie LIVE a show-ului „Vocea Romaniei„, Jovana Milovanovic a interpretat piesa „Tu n-ai avut curaj„. Felul in care s-a uitat drept in ochii antrenorului ei a atras atentia celorlalti membri ai juriului, care s-au intrecut in glume la adresa colegului lor.

Pana acum, nicio concurenta nu s-a uitat la un antrenor asa„, a explicat Smiley.

Se uita in ochii lui si ii spunea: „Tu n-ai avut curaj”. Nu stiu la ce se referea. Eu vreau sa plec cu trofeul, iar Moga poate pleca de la ‘Vocea Romaniei’ cu o iubita„, a spus la randul lui Horia Brenciu.

Marius Moga a tinut sa spulbere orice urma de mister: „Nu e vorba de nicio iubire. Eu cred ca Jovana si-a cautat un punct fix cand canta„.

VOCEA ROMANIEI. Adrian Nour din echipa Smiley merge mai departe in finala, dupa ce a primit 67% din voturile publicului, in timp ce Claudia Iuga a strans doar 33%. Smiley a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 – 50%.

VOCEA ROMANIEI. Sanziana Nicolae din echipa Moga merge mai departe in finala, dupa ce a primit 63% din voturile publicului, in timp ce Jovana Milovanovic a strans doar 37%. Moga a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 – 50%.

VOCEA ROMANIEI. Mihai Chitu  din echipa Brenciu merge mai departe in finala, dupa ce a primit 67% din voturile publicului, in timp ce Ana Maria Mirica a strans doar 33%. Brenciu a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 – 50%.

VOCEA ROMANIEI. Marius Marin  din echipa Loredana merge mai departe in finala, dupa ce a primit 64% din voturile publicului, in timp ce Muneer a strans doar 36%. Loredana a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 – 50%.