Vochiţoiu avertizează: Dacă nu se găseşte o soluţie pentru Complexul Energetic Hunedoara, vom depune moţiune

Liderul grupului UNPR din Senat, Haralambie Vochiţoiu, anunţă că va depune săptămâna viitoare la Biroul permanent o moţiune simplă împotriva ministrului Energiei, Victor Grigorescu, "dacă nu se găsește o soluţie de aducere pe linia de plutire a Complexului Energetic Hunedoara".

11 mai 2016, 10:01
Vochiţoiu avertizează: Dacă nu se găseşte o soluţie pentru Complexul Energetic Hunedoara, vom depune moţiune

Haralambie Vochiţoiu a redactat o moţiune simplă împotriva ministrului Energiei, Victor Grigorescu, care va fi depusă la Biroul permanent al Senatului, în cursul săptămânii viitoare, fiind anticipată susţinerea largă a majorităţii parlamentare.

„Am tot insistat, iar ieri am ajuns până la Cotroceni. Dacă până săptămâna viitoare nu se găsește soluţia normală de aducere pe linia de plutire a Complexului Energetic Hunedoara, vom depune această moţiune simplă împotriva ministrului Energiei, Victor Grigorescu.

L-am votat ministru ca să gestioneze averea acestei ţări, nu să o distrugă, să o falimenteze. Am avut o discuţie cu președintele UNPR, Valeriu Steriu, iar în urma acesteia am decis să avem o ultimă discuţie cu prim-ministrul Dacian Cioloș”, arată Vochiţoiu în comunicat, menţionând că marţi a discutat cu președintele PSD, Liviu Dragnea, și cu liderul grupului senatorilor social-democraţi, Mihai Fifor.