Vodafone aduce la conducerea subsidiarei din România o franţuzoaică din Congo

Compania Vodafone România, al doilea jucător de pe piaţa telefoniei mobile, va fi condusă, de a 1 septembrie 2017, de franţuzoaica Murielle Lorilloux, care ocupă în prezent funcţia de director general al companiei Vodacom din Republica Democrată Congo (fostul Zair), a anunţat vineri compania.

30 iun. 2017, 12:35
Vodafone aduce la conducerea subsidiarei din România o franţuzoaică din Congo

Lorilloux îl va înlocui în funcţie pe indianul Ravinder Takkar, avansat în funcţia de preşedinte al Vodafone Group Services, Regional Business Development.

Franţuzoaica ce vaconduce afacerile Vodafone în România lucrează în Congo din 2013, după ce a deţinut mai multe poziţii de management în cadrul Orascom Telecom Algeria, Wana Corporate şi Capgemini.

Citeşte şi Vodafone face angajări. Caută oameni care au cel puţin studii medii

„Până la 1 septembrie 2017, Ravinder Takkar îşi va menţine poziţia executivă de Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Vodafone România”, a precizat compania.

Veniturile din servicii de comunicaţii ale Vodafone România, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, au atins 707,2 milioane euro în ultimul an fiscal, început la 1 aprilie 2016 şi încheiat la 31 martie 2017, în creştere cu 2,7% faţă de anul fiscal precedent.