Vodafone preia UPC. Comisia Europeană a aprobat achiziţia

Publicat: Joi, 18 Iulie 2019 14:20 // Actualizat: Joi, 18 Iulie 2019 14:20 // Sursa: romaniatv.net

Comisia Europeană a aprobat joi, condiţionat, achiziţia de către Vodafone a afacerilor prin cablu ale Liberty Global în România, Cehia, Germania şi Ungaria. În România, Grupul Liberty Global este prezent prin intermediul operatorului de telecomunicaţii UPC, care este afiliat la UPC Broadband, divizia europeană a Liberty Global.

"În societatea noastră modernă, accesul la servicii broadband şi de televiziune de calitate şi la un preţ accesibil este aproape la fel de solicitat ca accesul la apă curentă. Am aprobat astăzi achiziţia de către Vodafone a afacerilor Liberty Global din Cehia, Germania, Ungaria şi România, cu condiţia unor remedii menite să asigure că clienţii vor continua să beneficieze de preţuri corecte, servicii de înaltă calitate şi produse inovatoare", a afirmat în comunicat comisarul Margrethe Vestager, citat de news.ro.

Decizia urmează unei investigaţii aprofundate a tranzacţiei propuse, care implică achiziţia de către Vodafone a afacerilor Liberty Global din Cehia, Ungaria, România şi Germania. Afacerile Liberty Global în aceste ţări constau în mare măsură în operaţiuni prin intermediul reţelelor prin cablu.

În mai 2018, Vodafone Group a anunţat un acord de 18,4 miliarde de euro pentru preluarea operaţiunilor Liberty Global din Germania, Cehia, Ungaria şi România.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
UPC Vodafone Vodafone TV
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8433
RON
16 Jul
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H