Voicu: Băsescu n-a atins niciun obiectiv important. Cei pe care i-a batjocorit decid preşedintele

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat, vineri, pentru Mediafax, că preşedintele Traian Băsescu nu este în poziţia de a evalua şansele lui Crin Antonescu de a deveni preşedinte, deoarece şeful statului trebuie să-şi evalueze propriile mandate, în care n-a atins niciun obiectiv important.

RomaniaTV.net
12 apr. 2013, 10:17
Voicu: Băsescu n-a atins niciun obiectiv important. Cei pe care i-a batjocorit decid preşedintele

Purtătorul de cuvânt al PNL a fost întrebat cum apreciază declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu privind şansele liderului PNL, Crin Antonescu, de a veni preşedinte în 2014 şi eventualul „dezastru” legat de ocuparea poziţiei de şef al statului de către acesta.

„Înainte de a evalua şansele altora şi de a se pronunţa despre credibilitatea altor lideri politici, Traian Băsescu trebuie să-şi evalueze propriile mandate, care au fost încărcate de acţiuni cu consecinţe grave şi neplăcute atât în plan intern cât şi în plan extern, mandate în care a girat guverne cu rezultate economice dezastruoase, în care nu a reuşit să îndeplinească niciun obiectiv important pentru România pe plan extern. De aceea cred că decizia cu privire la viitorul preşedinte al României trebuie să o încredinţăm cetăţenilor, cei pe care Traian Băsescu i-a neglijat şi batjocorit”, a susţinut Mihai Voicu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că nici Crin Antonescu, nici Klaus Iohannis şi nici Sorin Oprescu nu vor prelua funcţia de preşedinte al României în 2014, deşi se găsesc, alături de premierul Victor Ponta şi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, în primele poziţii în sondajele de opinii.

Băsescu a mai spus că ar fi o catastrofă pentru România ca preşedintele PNL, Crin Antonescu, să fie preşedinte mâine, menţionând că acesta, spre deosebire de premierul Victor Ponta, nu are responsabilitatea gestionării problemelor ţării.