Voicu îi dă replica lui Udrea: USL se va prezenta la alegerile prezidenţiale cu un singur candidat

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat, duminică, referindu-se la prezidenţiabilii PDL, nominalizaţi de Elena Udrea, că înainte de a discuta despre astfel de potenţiale candidaturi trebuie să ne întrebăm dacă PDL va mai exista mult timp de acum încolo.

RomaniaTV.net
17 mart. 2013, 11:41
Voicu îi dă replica lui Udrea: USL se va prezenta la alegerile prezidenţiale cu un singur candidat

Înainte de a discuta despre candidaţii la alegerile prezidenţiale pe care PDL îi poate propune, trebuie să ne întrebăm dacă PDL va mai exista mult timp de acum înainte, pentru că, urmărind situaţia internă din acest partid, constatăm lipsa de alternativă atât pentru conducerea partidului cât şi pentru eventualele funcţii publice”, a comentat Voicu.

El a arătat că cetăţenii români nu pot uita aroganţa liderilor democrat-liberali, corupţia şi cheltuierea aberantă a banului public care au caracterizat perioada guvernării PDL.

Referindu-se la afirmaţia Elenei Udrea că USL se va rupe,  iar Ponta şi Tăriceanu vor candida la Preşedinţie, Voicu a spus că singurul candidat al USL va fi Crin Antonescu şi că acesta va deveni preşedintele României.

„Iluzia că USL se va rupe este un fel de autoamăgire pentru cei de la PDL, aflaţi într-o drastică scădere de popularitate şi cu grave probleme interne. USL se va prezenta la alegerile prezidenţiale cu un singur candidat, domnul Crin Antonescu, şi mai mult decât atât, toate sondajele de opinie arată că USL va câştiga alegerile prezidenţiale şi domnul Crin Antonescu va deveni preşedintele României”, a precizat Mihai Voicu.

Liderul PDL Elena Udrea a declarat, la emisiunea „După 20 de ani” difuzată duminică de ProTV, că USL va avea 2 candidaţi la Preşedinţie, pe Victor Ponta pentru PSD şi pe Călin Popescu Tăriceanu pentru PNL, ea precizând şi că actualul preşedinte al PNL este într-o scădere de popularitate accelerată.

Udrea a mai spus că Emil Boc, Mihai Răzvan Ungureanu, Cătălin Predoiu, Cristian Diaconescu şi Adriean Videanu sunt posibili candidaţi la Preşedinţie pe care PDL i-ar putea sprijini.