Voinescu: Domnul Blaga e toată ziua la partid. Şi la ce ne-a folosit?

Sever Voinescu reia atacurile la adresa lui Vasile Blaga. După ce liderul democrat-liberal a afirmat ironic, referindu-se la eventuala candidatură a Monicăi Macovei, că partidul nu poate fi condus "prin corespondenţă", fostul vicepreşedinte spune că prezenţa lui Blaga "24 de ore din 24" nu ar fi ajutat cu nimic partidul. 

RomaniaTV.net
21 feb. 2013, 15:40
Voinescu: Domnul Blaga e toată ziua la partid. Şi la ce ne-a folosit?

„Grijuliu, domnul Vasile Blaga amintește doamnei Macovei că PDL nu se conduce prin corespondență (adică, vezi Doamne!, dacă vrea să fie președinte de partid, Monica trebuie să renunțe la Parlamentul European și, vezi mai bine Doamne!, știm noi că nu ar renunța, că leafa-i prea bună acolo). De acord. Dar aș menționa, în context, că nici prezența 24 de ore din 24 în sediul de partid nu pare a fi soluția. Domnul Blaga, știe toată lumea, e toată ziua la partid. Și la ce ne-a folosit?”, afirmă Sever Voinescu, pe pagina sa de Facebook.

Vasile Blaga declarase, joi, că o competiţie pentru şefia PDL este binevenită, precizând, însă, că partidul trebuie condus din Capitală, aluzie la faptul că Macovei se află în marea parte a timpului la Bruxelles.

„Dacă câştigi o astfel de cursă, de bătălie internă, trebuie până la urmă să stai în Bucureşti, pentru că partidul nu poate fi condus prin corespondenţă”, a spus liderul PDL.