Volanul unui Tesla cu doar 550 de kilometri rulaţi s-a rupt în mers

Proprietarul a intrat în posesia maşinii pe 20 martie, dar nu a mers cu ea din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Tesla nu a comentat public incidentul, după ce a reparat mașina.

RomaniaTV.net
12 mai 2020, 11:28
Volanul unui Tesla cu doar 550 de kilometri rulaţi s-a rupt în mers

Jason Tuatara, în vârstă de 43 de ani, conducea noua sa Tesla Model 3 de doar o lună, când, pe 26 aprilie, a trăit șocul vieții sale. Agentul de turism din Blackpool, Anglia, tocmai terminase ziua de muncă și povestește că, „mă întorceam pe aleea spre casă și volanul tocmai a căzut!”, scrie Observatornews.ro.

Tuatara uluit a scris un tweet chiar pe profilul producătorului de mașini, complet, cu fotografii: „Volanul @elonmusk a căzut astăzi! Sunt preocupat dacă și restul mașinii va cădea în bucăți! Se poate analiza de ce s-a întâmplat cu o mașină veche de doar o lună? #TeslaServiceIssues.”

Bărbatul se întreabă cum se poate întâmpla așa ceva cu o maşină care este considerată a fi cea mai din lume. În plus, furios, el a povestit că a comandat mașina pe 9 septembrie și inițial i s-a spus că o va primi în octombrie. Apoi a tot fost amânat și abia pe 20 martie în acest an a intrat în posesia ei.

Citeşte şi: Corina Bud revine în showbiz cu o nouă surpriză pentru fani. Anunţul a fost făcut chiar de ea: „S-a născut dintr-o poveste personală”