Volodimir Zelenski împlineşte 45 de ani. Ce mesaj i-a transmis soţia sa, Olena FOTO

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, împlinește, miercuri, 25 ianuarie 2023, vârsta de 45 de ani. Soția sa, Olena Zelenska, a postat un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook.

25 ian. 2023, 11:03
Volodimir Zelenski împlineşte 45 de ani. Ce mesaj i-a transmis soţia sa, Olena FOTO
Volodimir Zelenski împlineşte 45 de ani. Ce mesaj i-a transmis soţia sa, Olena

Volodimir Zelenski împlineşte 45 de ani. „Sunt întrebată de multe ori despre cum te-ai schimbat în acest an. Și mereu spun, nu e schimbat. El este același tip pe care l-am întâlnit când aveam șaptesprezece ani. Dar, de fapt, ceva s-a schimbat: zâmbești mult mai puțin acum. De exemplu, ca și în această fotografie. Vă doresc mai multe motive să zâmbiți. Și știți ce este nevoie. Știm cu toții. Ai destulă încăpățânare. Principalul lucru este că există suficientă sănătate. Deci, să fie bine, vă rog! Vreau să zâmbesc cu tine mereu. Dă-mi această oportunitate!, a adăugat soția președintelui”, a scris Olena Zelenska alături de o fotografie în care apare alături de soţul ei.

Citeşte şi: Alertă maximă la graniţa Republicii Moldova. Regimul separatist de la Tiraspol trece la mobilizări

Volodimir Zelenski este un fost comediant, scenarist, producător de filme și actual politician care, începând cu 20 mai 2019, ocupă funcția de președinte al Ucrainei. Pe 24 februarie 2022, președintele rus Vladimir Putin a anunțat începerea operațiunii militare în Ucraina, iar liderul de la Kiev a declarat stare de război.

Citeşte şi: Republica Moldova începe mobilizarea. Răspunsul Maiei Sandu pentru Transnistria