FC Voluntari – FCSB 2-2 în etapa a 26-a din Liga 1. Teja, în pericol de demitere! VEZI CLASAMENTUL

FC Voluntari și FCSB au remizat, sâmbătă, în ultima etapă din sezonul regulat, scor 2-2, într-un meci cu doi jucători eliminați în ultimele 10 minute.

RomaniaTV.net
02 mart. 2019, 18:38
FC Voluntari – FCSB 2-2 în etapa a 26-a din Liga 1. Teja, în pericol de demitere! VEZI CLASAMENTUL

FCSB a început foarte bine partida și după un sfert de oră de joc Florin Tănase a obținut o lovitură de pedeapsă pe care tot el a transformat-o perfect. Ilfovenii au egalat în minutul 27 prin Igor Armaș, care a trimis cu capul din 8 metri, însă jucătorii oaspeților au cerut ofsaid la fotbalistul moldovean. Primele probleme cu adevărat pentru Mihai Teja au apărut în minutul 38, când căpitanul Mihai Pintilii a intervenit la o minge prin alunecare și a cerut schimbare. Mijlocașul a fost imediat înlocuit cu Adrian Stoian. Până să intre la cabine, elevii lui Cristiano Bergodi au mai punctat o dată prin șutul la colțul scurt al lui George Căpățînă.

La pauză, Mihai Teja a efectuat și ultimele două schimbări rămase. Astfel, în locurile lui Florentin Matei și Mihai Roman au intrat Harlem Gnohere și Olimpiu Moruțan. Imediat după revenirea de la cabine, Ioan Hora a marcat din pasa nou-intratului Gnohere și a egalat la 2, ajungând astfel la 4 reușite în tricoul lui FCSB. La ultima fază a meciului, Gabi Deac a fost și el eliminat pentru două cartonașe galbene luate în decurs de un minut.

VOLUNTARI – FCSB 2-2 (2-1)

Armaș 28, Căpățînă 45+1 / Fl. Tănase 14p, Hora 48

VOLUNTARI: Vâtcă – Miranda, Balaur, Armas, A. Vlad – Căpățînă, Răuță – I. Gheorghe (78 G. Deac), Laidouni, Gadze – Tudorie.

FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Filip, Nedelcu, Stan – Pintilii (41 Ad. Stoian), Fl. Matei (46 Gnohere) – M. Roman (46 Moruţan), Teixeira, Fl. Tănase – Hora.

Clasament