Voluntari – Hermannstadt 2-1 în etapa a 13-a din PLAY OUT. Ilfovenii s-au salvat. VEZI CLASAMENTUL

FC Voluntari a trecut, luni, de AFC Hermannstadt, scor 2-1, şi s-a salvat de la retrogradare. Sibienii joacă în ultima etapă acasă, cu Dunărea Călăraşi, şi au nevoie de victorie pentru a prinde barajul de promovare-retrogradare. 

27 mai 2019, 16:46
Voluntari – Hermannstadt 2-1 în etapa a 13-a din PLAY OUT. Ilfovenii s-au salvat. VEZI CLASAMENTUL

G. Deac a deschis scorul în minutul 17, cu un voleu din interiorul careului de 16 metri, din spatele unei defensive visătoare.  Echilibrul s-a rupt la cinci minute de la reluare, când Daniel Offenbacher a fost eliminat. Voluntari a profitat de superioritate, și-a creat ocazii importante, ratate din poziții ideale. Hermannstadt a egalat contrar cursului jocului. Tsoumou a câștigat un duel aerian cu moldoveanul Armaș în minutul 75 și a marcat la colțul scurt. Popadiuc a marcat golul salvator în minutul 82.

FC Voluntari acumulează 30 de puncte, cu cinci mai multe decât Dunărea Călărași, formația de pe locul de baraj. Meciul din ultima etapă cu Dinamo va fi unul lipsit de miză. De cealaltă parte, Hermannstadt are 24 de puncte și e pe loc retrogradabil în acest moment. Sibienii vor înfrunta Dunărea Călărași în ultima etapă, pe teren propriu, și au nevoie de victorie obligatorie pentru a urca peste adversari pe locul de baraj.

Voluntari – Hermannstadt 2-1

G. Deac 17, Popadiuc 82 / Tsomou 75

VOLUNTARI: Mitrev – Ricardinho, Balaur, Armaş, Al. Vlad – Căpăţînă, Răuţă, Laidouni (66 Popadiuc) – G. Deac (78 Ad. Bălan), Tudorie, I. Gheorghe. Antrenor: Cristiano Bergodi.

HERMANNSTADT: Căbuz – Măţel, Dandea, I. Stoica, Tătar – Dâlbea (54 Dâlbea), Antonov – Jazvic (66 Tsoumou), Offenbacher, Dumitriu – Blănaru (35 Lendric). Antrenor: Vasile Miriuţă.

Clasament