Voluntari Lilly au renovat spaţiul folosit de tinerii cu dizabilităţi la Asociaţia „Sfanta Ana”

Lilly România a celebrat 20 de ani de prezenţă pe piaţa locală prin lansarea parteneriatului strategic de CSR (responsabilitate socială corporatistă) Lilly -  United Way România. Cu această ocazie, 20 de voluntari Lilly au renovat spaţiul folosit de tinerii şi adolescenţii cu dizabilităţi mintale din cadrul Asociaţiei Sfânta Ana, proiect susţinut de United Way România.

RomaniaTV.net
27 nov. 2012, 08:34
Voluntari Lilly au renovat spaţiul folosit de tinerii cu dizabilităţi la Asociaţia „Sfanta Ana”

Asociaţia Sfânta Ana a fost primul proiect selectat de United Way pentru a beneficia de parteneriatului Lilly România – United Way. Cele 200 de persoane de la centru au acum o bucătărie nouă unde pot servi masa în condiţii decente.  Investiţia a fost estimată la 12.000 RON

„ Am reuşit, cu ajutorul United Way şi Lilly Romania, să dotăm bucătăria unde zi de zi tinerii cu dizabilităţi vin la noi la centru pentru a servi 3 mese pe zi. Acest ajutor înseamnă foarte mult pentru tinerii care au făcut progrese considerabile, dar si pentru familiile lor. Ei înţeleg astfel că oamenii nu i-au uitat, le pasă de condiţia lor şi îi ajută”, a declarat Mihaela Voivozeanu, Coordonator de Proiect, Asociaţia Sfânta Ana.

„Multumim United Way pentru seriozitate şi profesionalism şi suntem bucuroşi că roadele acestui parteneriat au început deja să se vadă odată cu proiectul Lilly Global Day of Service – de pe 11 octombrie, când, la nivel mondial, voluntarii Lilly au avut o zi alocată din oficiu pentru implicare, dacă au dorit. Peste 20,000 de angajaţi Lilly din 40 de ţări s-au implicat, iar în România o echipă de 20 de voluntari Lilly, în parteneriat cu United Way au participat la renovarea unui imobil al Asociaţiei Sfânta Ana pentru copiii și tinerii cu dizabilităţi mintale”, a declarat  Luca Visini, Director General, Eli Lilly.

„La nivel global Lilly este un partener strategic pentru noi, implicându-se de mai bine de 90 de ani în cauze sociale şi contribuind cu peste 220 de milioane de dolari la United Way. Ne bucură lansarea acestui parteneriat şi în România, deoarece compania Lilly va susţine astfel proiecte în trei domenii foarte importante, ce reprezintă fundamentul unei vieţi mai bune: educaţie, sănătate şi integrare economică şi socială pentru a oferi persoanelor dezavantajate şansa la o viaţă mai bună”, a declarat Cristina Damian, Director Executiv United Way România.