Voodoo la BIROU. Vezi ce a făcut un tânăr care s-a dus la muncă după ce a consumat DROGURI

Un tânăr aflat în practică la biroul tatălui său va petrece ani buni în închisoare, după ce l-a atacat pe unul dintre angajaţi cu o bâtă de baseball, la scurt timp după ce consumase droguri.

27 iul. 2013, 17:09
Voodoo la BIROU. Vezi ce a făcut un tânăr care s-a dus la muncă după ce a consumat DROGURI

Vaseel Ullah, un tânăr de doar 21 din Marea Britanie, a început să se creadă Arhanghelul Gabriel, după ce a consumat o cantitate importantă de droguri. El a fost surprins în cursul amiezii, intrând în biroul tatălui său cu o bâtă de baseball, potrivit The Sun.

Citeşte şi Un fost călugăr şi-a omorât mama cu pompa de la bicicletă

Într-un moment de nebunie, el l-a lovit pe Adeel Salam, un bărbat de 28 de ani, coleg de muncă, de şase ori cu bâta în cap, sub ochii îngroziţi ai unei femei care lucra acolo. Incidentul a avut loc în Ilford, în estul Londrei, într-un birou de contabilitate. Inedit este motivul atacului, agresorul declarând că bărbatul i-a făcut mai multe vrăji voodoo.

Citeşte şi Violenţă incredibilă: A luat la bătaie credincioşii cu bâta. Un mort şi un rănit grav

Tânărul şi-a recunoscut crima, dar dă vina pe droguri, mai ales că familia a declarat că Vaseel nu este o persoană violentă. Cu toate acestea, poliţiştii l-au arestat pe o perioadă nedeterminată, până la încheierea anchetei.