Vor fi cozi ca pe vremea lui Ceauşescu! Ce produse apar de luni în magazinele Lidl la preţuri de chilipir

LIDL România aduce în faţa clienţilor din toată ţara produse speciale pentru această perioadă din an.

27 nov. 2022, 16:06
Vor fi cozi ca pe vremea lui Ceauşescu! Ce produse apar de luni în magazinele Lidl la preţuri de chilipir

De luni, 28 noiembrie, magazinele Lidl România vin la raft noi oferte extrem de interesante, mai ales că este concurenţă imensă cu rivalul Kaufland, unde săptămâna trecută au fost reduceri substanţiale la produsele alimentare de bază.  Dacă vrei să faci deja cumpărăturile pentru Moș Nicolae, Crăciun sau ai vreun sărbătorit în familie, care poartă numele Sf. Andrei, ei bine, acum este momentul să dai o fugă până la cel mai apropiat supermarket Lidl.

Oferte în magazinele Lidl România de luni AICI

Așa cum ne-a obișnuit deja Lidl România, în fiecare săptămână avem parte de oferte la preț de  nerefuzat în magazinele sale. Un mix de bomboane de ciocolată se vinde cu 8, 79 de lei, care beneficiază de o reducere de 12%. De asemenea, jeleuri fructate la 4,79 de lei. Tot în gama dulciuri găsești ouă de ciocolată cu surpriză (6,39 lei, redus cu 20%). Dacă vrei, de exemplu, să faci o friptură la cuptor sau o tocăniță, o caserolă de pulpe de pui cu os costă doar 1,39 de lei! Potrivit catalogului Lidl, stocul este limitat.

Decizia luată în plină criză energetică de Lidl, Kaufland și alte mari supermarketuri din țară. Cum îi va afecta schimbarea pe români
La categoria articole de îmbrăcăminte, o căciulă pentru copii costă 21.99 lei, în timp ce două malete tip halencă fete/băieți au prețul 44.99 de lei. În magazinele Lidl vei găsi ingrediente locale, carne și fructe de mare proaspete, brânzeturi de import, produse de patiserie europene, surprize săptămânale și multe altele la prețuri incredibil de mici. Sună prea frumos pentru a fi adevărat? La Lidl chiar le găsești pe toate. Aproximativ 80% dintre produsele Lidl sunt marcă privată, toate fiind supuse unor teste riguroase de gust și calitate.

Atenţie, sisteme antifurt la mai multe produse din magazinele Lidl

Angajații Lidl au semnalizat conducerii faptul că pachetele de carne erau scoase din magazin fără a fi plătite. Pentru a evita acest lucru, s-a găsit o metodă inedită: un sistem antifurt, plasat pe pachetele de carne. Când au văzut dispozitivele, clienții au rămas uimiți, nevenindu-le să creadă că acest lucru se poate întâmpla.

Carne de vită cu antifurt la Lidl în Bucureşti. Decizie şoc după ce pachetele dispăreau de la raft fără a fi plătite

Sistemele antifurt sunt deseori atașate la articolele de îmbrăcăminte sau la cele electronice. Faptul că astfel de dispozitive sunt atașate unor produse alimentare este cu totul neobișnuit. Reprezentanții Lidl au decis să evite furtul din magazine, așa că au atașat sisteme antifurt pachetelor de carne.

Carnea nu este singurul produs alimentar care a fost „accesorizat” cu un sistem antifurt. În unele supermarketuri, cașcavalul a fost pus în cutii securizate pentru a nu putea fi scoase din magazin fără a fi plătite. Salamul de Sibiu face și el parte din categoria produselor alimentare puse la raft cu un sistem antifurt.

Reprezentanții Lidl au decis să recurgă la astfel de metode după ce mai multe pachete de carne au fost furate. Carnea de vită aflată la raftul supermarketurilor din Capitală a fost securizată cu sistem special. În acest mod, produsul nu va putea fi sustras din magazin fără a fi plătit la casa de marcat.

Imagini cu sistemul antifurt pus peste pungile de carne de vită au făcut înconjurul internetului. Ele au fost surprinse într-un supermarket Lidl din cartierul Ghencea.

Incidentul de la supermarketul din Ghencea a uimit românii, însă Lidl nu este singurul retailer care recurge la astfel de măsuri. În străinătate ele devin din ce în ce mai populare, reprezentanții mai multor magazine alimentare recurgând la ele după ce au constatat că produsele dispar de pe rafturi fără a trece pe la casa de marcat.

Profitul din industria alimentară a înregistrat mai multe pierderi în ultimii ani din cauza furturilor și a metodelor inedite de a sustrage produse din magazine. Din această cauză au fost aplicate măsuri de securitate, sistemele antifurt amplasate pe unele produse mai scumpe fiind de mare ajutor.

Majoritatea retailerior au decis să folosească sisteme de supraveghere electronică pentru articole, însă sunt și unii care apelează la sisteme RFID. Acestea recunosc marfa 24/24, iar atunci când sunt îndepărtate fără ca alimentul să fi fost scanat, declanșează o alarmă. Sistemele antifurt pentru produsele alimentare sunt destul de utilizate în străinătate, iar acum au început să fie utilizate și de reprezentanții supermarketurilor din România, trendul fiind unul ascendent.

LIDL Romania ii Informeaza pe clienti despre SCHIMBARILE din magazine

LIDL Romania ii informeaza pe clientii din toata Romania despre una dintre deciziile importante pe care a hotarat sa le ia pentru toate magazinele sale din tara, una foarte importanta de care va putea beneficia foarte multa lume, iar asta pentru ca vorbim despre noi produse grozave oferite in magazinele din toata tara.

LIDL Romania le spune clientilor din toata tara despre decizia sa de a aduce in magazine noi produse speciale pentru aceasta perioada din an, in special pentru ziua de 1 decembrie, una pe care romanii vor dori cu siguranta sa o sarbatoreasca intr-un mod deosebit, iar acum vor avea si produsele cu care sa faca asta.

Sortimente de iaurt Pilos, retrase de Lidl. Produsul conţine bucăţi de plastic
In fiecare an cei de la LIDL aduc in magazinele din toata tara o gama foarte variata de produse de care oricine poate sa profite, iar ceea ce vedem acum nu este cu nimic diferit, iar asta pentru ca romanii obisnuiesc sa faca si de 1 decembrie cumparaturi, asa ca exista oferte pentru oricine este interesat sa profite.

LIDL are toate promotiile acestea prezentate pe website-ul sau in cadrul unui nou catalog de reduceri pe care il puteti vedea chiar acum, el fiind disponibil incepand de saptamana viitoare in toate locatiile din intreaga tara, astfel ca veti avea de ce sa va bucurati daca decideti sa mergeti in cadrul lor incepand de luni dimineata.