Vorbea cu logodnica lui la telefon când a auzit-o ţipând. Ce se întâmplase este incredibil FOTO

Un barbat a povestit cum a auzit momentul in care logodnica lui a fost impuscata mortal, in masina. Vorbea cu ea la telefon cand tanara a fost ucisa de fosta ei soacra.

13 ian. 2015, 12:17
Vorbea cu logodnica lui la telefon când a auzit-o ţipând. Ce se întâmplase este incredibil FOTO

Tetyana Tanya Nikitina, in varsta de 34 de ani, se afla in parcarea cresei unde lucra ca invatatoare si vorbea la telefon cu logodnicul ei, Rod Hernandez, in varsta de 58 de ani, scrie stirileprotv.ro.

Citeşte şi MOARTE SUSPECTĂ. Femeie de 46 de ani, găsită fără suflare în casa unui bătrân

Mama a doi copii, aceasta a fost impuscata mortal de Mary Nance Hanson, in varsta de 71 de ani, mama fostului ei sot, cu care aceasta avea doi copii. Totul s-a intamplat cu doua saptamani inainte de nunta cu Hernandez.

Citeşte şi Beţii şi orgii sexuale cu un septuagenar, terminate tragic. Una dintre amante, înjunghiată de 22 de ori

Femeia si fosta ei socra avea neintelegeri legate de custodia celor doi copii.

„Imi spunea cat de mult ma iubeste cand, dintr-o data, am auzit-o tipand si un sunet puternic. Ii auzeam inca motorul de la masina pornit si radioul. Am crezut ca a avut un accident. Scoala este aproape, asa ca am sarit imediat in masina. Am ramas la telefon in tot acest timp, tipand numele ei, incercand sa o trezesc. Inca nu m-am impacat cu gandul ca a murit. Era universul meu, iar Mary mi-a furat totul atunci cand a ucis-o”, a spus, indurerat, Hernandez.