Vosganian a cântat la pian în timpul negocierilor cu reprezentanţii Oltchim FOTO

Noul ministru al Economiei, Varujan Vosganian, le-a cântat la pian reprezentanţilor combinatului din Râmnicu Vâlcea, care au venit săptămâna trecută la negocieri.

RomaniaTV.net
02 feb. 2013, 12:04

Un şir de întalniri în care s-a discutat soarta Oltchim a avut loc săptămâna trecută la Ministerul Economiei unde au participat membrii sindicatelor, directorul companiei, reprezentanţi ai acţionarului minoritar, dar şi alte părţi implicate în procesul de insolvenţă.
 
Vosganian le-a vorbit, în introducere, despre pianul pe care îl are in birou şi le-a facut o scurtă demonstraţie celor prezenţi, potrivit România TV. Ba mai mult, a primit cadou cd-uri cu muzică clasică.

Varujan Vosganian a promis pe blog, imediat după preluarea mandatului, că va organiza o zi a porţilor deschise la minister şi un concert la pianina din cabinetul său. În timpul guvernării Tăriceanu, pe când conducea acelaşi minister, Vosganian a descoperit în subsolul instituţiei o pianină austriacă din secolul XIX, pe care a acordat-o şi a dus-o în biroul său. „De câte ori venea cineva care să-mi ceară bani şi nu aveam, îi cântam la pian”, a povestit el cu umor, la acea vreme.