Vosganian: Nu s-a pus problema excluderii lui Tăriceanu sau Orban din PNL

Cei care au exprimat opinii mai nuanţate la Congresul PNL - Călin Popescu-Tăriceanu sau Ludovic Orban - sunt oameni profund ataşaţi valorilor liberale, a declarat, duminică, vicepreşedintele executiv al formaţiunii Varujan Vosganian, care a susţinut că niciodată nu s-a pus problema plecării sau excluderii acestora din partid, informează Agerpres.

RomaniaTV.net
24 feb. 2013, 16:23
Vosganian: Nu s-a pus problema excluderii lui Tăriceanu sau Orban din PNL

„Ştiu că au fost diverse zvonuri cum că se încearcă izolarea sau îndepărtarea lui Călin Popescu-Tăriceanu. Nu a fost adevărat, mai mult decât atât, potrivit noului Statut, Călin Popescu-Tăriceanu se întoarce cu drepturi depline în Biroul de conducere al PNL”, a afirmat Vosganian, la Focşani.

În ceea ce priveşte relaţia sa cu primul-ministru Victor Ponta, Vosganian a dezminţit existenţa vreunui conflict în Guvern cu acesta.

El a spus că posibila sa remaniere a fost doar un zvon lansat de o anumită parte a presei pentru a introduce ”vrajba” în relaţia cu Victor Ponta.

”Aceste zvonuri sunt nişte invenţii create de unii care cred că presa foloseşte să inventezi ştiri şi nu să realizezi ştiri. De două luni există această tentativă permanentă de a pune vrajbă între mine şi Victor Ponta. Sunt anumite televiziuni care mă remaniază în fiecare săptămână, dau şi liste scurte, fără a spune de fapt care ar fi motivul pentru care s-ar întâmpla acest lucru. Mă simt onorat pentru că punându-mă în dialog cu Victor Ponta se recunoaşte o anumită poziţie în cadrul Guvernului însă fiecare ne facem treaba în cadrul Guvernului. Relaţiile mele cu Victor Ponta au fost tot timpul foarte bune”, a afirmat ministrul Economiei.