VOT în plen. Deputatul Valerian Vreme, la un pas de a-şi pierde imunitatea

Plenul Camerei Deputaţilor urmează să dezbată şi să voteze luni cererea DNA privind încuviinţarea începererii urmăririi penale a deputatului independent Valerian Vreme.

13 oct. 2014, 07:26
VOT în plen. Deputatul Valerian Vreme, la un pas de a-şi pierde imunitatea

Biroul permanent al Camerei a convocat miercuri şedinţă de plen pentru luni, la ora 15,00, pentru a discuta cererea care îl priveşte pe Valerian Vreme, acuzat de DNA de abuz în serviciu în perioada în care a fost ministru al Comunicaţiilor.

‘Luni la ora 15,00 are loc şedinţa de plen, un singur punct pe ordinea de zi, cererea Parchetului General pentru ridicarea imunităţii domnului deputat Valerian Vreme votată de către comisie şi raportul primit aseară. Aş vrea să vă spun încă o dată că nu ne facem scut în faţa niciunui deputat care are probleme cu legea, am demonstrat şi în decembrie anul trecut şi pe parcursul celor doi ani că legislaţia şi Regulamentul se aplică fără discuţie. Eu voi vota pentru ridicarea imunităţii. Cred că domnul deputat se poate apăra în faţa Justiţiei, care este independentă şi cred întotdeauna că Justiţia în România nu are ingerinţe politice şi poate ca domnul deputat să-şi probeze nevinovăţia cu privire la acuzele care se aduc de către DNA în mandatul pe care l-a avut ca ministru al Comunicaţiilor’, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea la finalul şedinţei Biroului permanent de miercuri.

DOSARUL MICROSOFT. Aviz favorabil pentru urmărirea penală a lui Valerian Vreme VIDEO

El a adăugat că le va trimite SMS-uri colegilor săi să vină la şedinţa de plen şi i-a rugat pe toţi deputaţii să fie prezenţi la şedinţă pentru a da un vot.