VOUCHERE DE VACANŢĂ 2019: Anunţ important pentru bugetari, sumele sunt impresionante

Vouchere de vacanță. ANAT a prezentat datele cu privire la cât s-a cheltuit pe beneficiile extra-salariale în primele opt luni ale anului. 

RomaniaTV.net
26 sept. 2018, 17:52
VOUCHERE DE VACANŢĂ 2019: Anunţ important pentru bugetari, sumele sunt impresionante

Vouchere de vacanță.  Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT) a anunțat că valoarea tichetelor în perioada ianuarie – august 2018 la 223 milioane de euro, „fiind de 7,7 ori mai mare față de cea a voucherelor emise tot anul trecut.”

„Valoarea voucherelor de vacanță pentru luna august este de 17, 1 milioane de euro, fiind emise aproximativ 1,3 milioane de tichete pe hârtie, în valoare de 14,1 milioane de euro, și peste 264 de mii de vouchere pe suport electronic, în valoare de trei milioane de euro” anunță ANAT.

Unde au fost cheltuite sumele

Cifrele bune obținute de agenții economici, dar și impactul pozitiv asupra bugetarilor a determinat Guvernul să acorde vouchere de vacanță și în 2019.

„ANAT a remarcat anul acesta o creștere semnificativă a cererii de vacanțe nu numai pe litoral, în zonele montane ori stațiunile balneare, ci și în zonele mai puțin vizitate în perioadele anterioare de turiști. Românii se bucură de o vacanță în țara lor, o descoperă și se întorc odihniți la locul de muncă”, se arată în comuncatul ANAT.


loading...