VOUCHERE DE VACANŢĂ 2019, revolta bugetarilor. Ce se întâmplă cu tichetele de vacanţă

Voucherele de vacanță primite de către bugetari în 2018 au salvat vara trecută sezonul pe litoral și au dat un impuls puternic turismului românesc.

11 mart. 2019, 14:12
VOUCHERE DE VACANŢĂ 2019, revolta bugetarilor. Ce se întâmplă cu tichetele de vacanţă

VOUCHERE DE VACANŢĂ 2019. Unii hotelieri cresc prețurile , mai ales în perioade cum sunt minivacanțe sau în full-season pentru a maximiza profiturile.

Astfel, dacă înainte existau discounturi pentru a convinge turiștii să aleagă destinații interne și nu cele externe, acum se pare că prețurile sunt în creștere.

Voucherele din 2019 vor fi întâmpinate de hotelieri cu prețuri mai mari în unele locații, acest lucru putând fi evitat cu o rezervare din timp.

Se pare că cei care vor să profite cel mai mult de pe urma acordării de vouchere sunt hotelierii din stațiunea Mamaia. Deși au prețuri mai mari ca în Bulgaria iar serviciile lasă de dorit, aceștia vor să crească prețurile, considerând că turiștii vor plăti oricum cu tichetele valorice.

În plus, hotelierii se gândesc să recupereze în acest sezon banii pe care nu i-au încasat anul trecut din cauza condițiilor meteo când a fost vreme frumoasă doar o lună și jumătate.

Agențiile de turism au recunoscut faptul că prețurile în Mamaia pot crește și cu 20-30%.