VOUCHERE DE VACANŢĂ 2019. Veste bună pentru milioane de angajaţi

Vouchere de vacanță 2019. Vești bune pentru angajații care lucrează în sectorul privat. Aceștia ar putea să primească vouchere de vacanță de la stat, iar contravaloarea lor ar urma să fie dedusă din impozitul pe venitul microîntreprinderilor, respectiv impozitul pe profit.

RomaniaTV.net
28 mart. 2019, 10:33
VOUCHERE DE VACANŢĂ 2019. Veste bună pentru milioane de angajaţi

Vouchere de vacanță 2019. Inițiativa aparține senatorilor PNL, Cătălin Toma și Ion Ștefan, și are ca scop stimularea angajaților concomitent cu dezvoltarea sectorului turistic național.

„Alături de senatorul PNL de Vrancea Cătălin Toma, am inițiat și depus joi, 21 februarie, la Camera Deputaților, un proiect de lege privind acordarea voucherelor de vacanță în mediul privat.

VOUCHERE de 500 de euro pentru mii de români. Cum poţi încasa banii de luna viitoare

Propunerea noastră, susținută și de colegii din PNL, prevede acordarea voucherelor de vacanță în valoare de 1.450 lei/an/persoană, pentru angajații din mediul privat, care să fie deduse din impozitul pe venitul microîntreprinderilor, respectiv din impozitul pe profit”, a transmis deputatul Ion Ştefan.

Vouchere de vacanță. Până acum voucherele de vacanță au fost acordate doar angajaților de la stat. Aceștia vor primi tichete de 1.450 lei, ce vor fi acordate angajaților din sectorul public atât în 2019 cât și în 2020.

Vouchere de vacanță 2019. Cei care primesc tichetele ar putea să le transforme în bani, potrivit unui alt proiect de lege. Oamenii ar putea să schimbe tichetele de vacanță nefolosite în bani dacă va fi votat proiectul de lege propus de Ștefan Băișanu în acest sens.

Vouchere de vacanță 2019. „La Articolul 24, alineatul 1, se introduce două litere, a şi b, cu următorul cuprins: Voucherele de vacanţă sunt bilete de valoare care se acordă angajaţilor pentru acoperirea unor cheltuieli ocazionale de efectuarea concediului în regim de turism intern. (litera b) În cazul în care voucherele de vacanţă nu au fost utilizate, angajatorul se obligă să ofere contravaloarea în bani sau în tichete de masă”, se arată în proiectul depus de către deputatul ALDE Ştefan Băişanu.