VOUCHERE DE VACANTA 2019. Veşti bune pentru bugetari, tichetele vor putea fi utilizate la plata taberelor şcolare

Publicat: Duminică, 23 Iunie 2019 10:20 // Actualizat: Duminică, 23 Iunie 2019 10:20 // Sursa: romaniatv.net

VOUCHERE DE VACANTA 2019. Dacă aveți copii, atunci trebuie să știți că voucherele de vacanță eliberate bugetarilor pot fi folosite inclusiv pentru taberele școlare. O noutate cuprinsă într-o propunere de act normativ aflată în dezbaterea senatorilor.

 

VOUCHERE DE VACANTA 2019. În prezent, voucherele de vacanță pot fi utilizate doar pentru cheltuielile serviciilor de călătorie și divertisment. Dar, dacă inițiativa legislativă va prinde viață și va intra în vigoare la capătul întregii proceduri de adoptare parlamentară, acest ajutor acordat de stat va putea fi utilizat și pentru plata taberelor de copii.

Vouchere de vacanţă 2019. Lista completă a unităţilor care acceptă tichete de vacanţă DOCUMENT

Concret, este vorba despre tabere școlare, naționale și tematice ale copiilor titularului voucherelor. Condiția pentru a putea fi folosite acestea va fi ca taberele să se regăsească într-un pachet turistic.

Ordonanța nr. 2/2018 ce reglementează pachetele turistice, ne spune că un pachet turistic este „combinația a cel puțin două tipuri diferite de servicii de călătorie destinate aceleiași călătorii sau vacanțe.” Pentru a constitui un pachet turistic, serviciile de călătorie trebuie să îndeplinească anumite condiții, printre care să fie oferite de un singur comerciant, sau, dacă sunt oferite de mai mulți furnizori, să fie selectate înaintea acceptării plății de către călător, să fie vândute la preț forfetar sau total sau să fie promovate și vândute sub demunirea de „pachet”.

Voucherele de vacanță sunt bilete de valoare care se acordă salariaților bugetari pentru a-și acoperi cheltuielile legate de efectuarea concediului de odihnă, cu condiția ca acesta să se efectueze în țară. De asemenea, voucherele de vacanță sunt uninominale, ceea ce înseamnă că pot fi folosite doar de titulari. 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
tabere scolare vouchere de vacanţă VOUCHERE DE VACANTA 2019
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8426
RON
01 Jun
noapte 10 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H