Vouchere de vacanţă 2022, oferte speciale pentru litoralul românesc. Cât costă un sejur la Mamaia în iunie

Turiştii sunt foarte interesaţi de rezervările tip „Înscrieri timpurii” pentru litoralul românesc al Mării Negre, anunţă IRI Travel.

31 mart. 2022, 14:48
Vouchere de vacanţă 2022, oferte speciale pentru litoralul românesc. Cât costă un sejur la Mamaia în iunie

Vouchere de vacanţă 2022. Angajaţii din sectorul bugetar aşteaptă virarea sumelor aferente voucherelor de vacanţă pe carduri, aşa cum guvernul a promis încă de la finele anului precedent, prin Ordonanţă de Urgenţă.

Un prim prag al campaniei de „Înscrieri timpurii”, care presupune reduceri de până la 35%, se încheie pe 31 martie. Însă multe hoteluri, în parteneriat cu agenţiile de turism, au decis prelungirea unor astfel de oferte până pe 15 aprilie sau chiar 30 aprilie, pentru a permite turiştilor care încă nu au primit sumele echivalente voucherelor de vacanţă să beneficieze în continuare de astfel de reduceri. Reducerile practicate până la finele lunii aprilie sunt cuprinse între 10% şi chiar 42%.

„Litoralul românesc reprezintă destinaţia numărul unu a românilor. Mai mult ca oricând, turiştii doresc să călătorească şi să se bucure de viaţă, de timpul lor liber. Iar riviera noastră oferă preţuri pentru toate buzunarele, de la foarte ieftin până la premium. O veste bună este că ofertele speciale continuă, pentru anumite hoteluri, şi pe parcursul lunii aprilie”, subliniază Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

Vouchere de 250 de lei de la stat pentru aproape 4 milioane de români. Premierul a acceptat propunerea PSD
Vouchere de vacanţă 2022. Topul cererii pentru staţiunile de pe litoral este condus de Mamaia, urmată de Eforie Nord, Jupiter, Neptun-Olimp şi Venus.

Tarifele deja negociate pentru litoralul românesc, sezonul estival 2022, rămân neschimbate, dar cele mai avantajoase oferte sunt cele tip înscrieri timpurii (early booking), în special cele promovate până la data de 31 martie dar şi în luna aprilie.

Vouchere de vacanţă 2022. Când intră banii pe card şi ce se întâmplă cu angajaţii din privat
De exemplu, pentru un hotel de 3 stele din Mamaia, cu mic dejun inclus, pentru perioada 10-15 iunie, camera dublă, reducerea este de 15% pentru turiştii care achită până pe 30 aprilie, tariful fiind de 967,12 de lei în loc de 1.087 de lei, iar un hotel de 4 stele oferă chiar o reducere de 42% tot până la 30 aprilie, turiştii urmând să achite 1.594,65 de lei în loc de 2.750 de lei. De asemenea, un hotel de 5 stele oferă o reducere de 37%, camera dublă cu mic dejun inclus, de la 5.151,78 lei la 3.252,3 lei.