Vouchere de vacanţă pentru angajaţii Primăriei. Cu ce condiţie se vor da

Publicat: Sâmbătă, 13 Iulie 2019 11:54 // Actualizat: Sâmbătă, 13 Iulie 2019 12:01 // Sursa: romaniatv.net

Angajaţii Primăriei Râmnicului nu vor primi vouchere de vacanţă în acest an decât în luna decembrie şi dacă vor fi suficienţi bani în bugetul local cât să acopere atât aceste cheltuieli, a declarat, vineri, primarul Mircia Gutău.

Mircia Gutău a spus că va lua o decizie în ceea ce priveşte aceste tichetele la sfârşitul anului, însă doar cu condiţia ca primăria să mai primească bani la viitoare rectificare bugetară şi să aibă suficiente fonduri pentru investiţii.

"Este o măsură pe care o ia orice gospodar. Eu dacă voiam să mă pun bine cu angajaţii, le spuneam că le dau vouchere, sporuri şi nu mai fac nimic în oraş. Le-am spus foarte clar că voucherele au fost suspendate până la sfârşitul lunii decembrie, dacă vor fi bani şi voi avea convingerea că apoi vor fi bani şi până în iunie anul viitor, când ar trebui să ne dea Guvernul pentru cheltuielile sociale, care se ridică la 18 miliarde de lei. (...) Deci voucherele nu le dau decât în decembrie şi atunci doar dacă vom avea bani pentru proiecte", a declarat Mircia Gutău.

Primăria Râmnicu Vâlcea are în prezent aproximativ 600 de angajaţi, atât în aparatul propriu, cât şi în celelalte servicii şi instituţii de cultură subordonate acesteia, inclusiv Teatrul Ariel şi Filarmonica "Ion Dumitrecu".

Conform legii, voucherele de vacanţă se acordă tuturor angajaţilor din sistemul de stat şi au o valoare totală de 1.450 de lei. Acestea sunt destinate exclusiv pentru turismul intern. 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Mircia Gutău vouchere vacantă vouchere vacanta primarie
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8418
RON
11 Jul
noapte 15 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H