VOUCHERE DE VACANŢĂ, tăiate la spitale. Angajaţii au ieşit în stradă

Protest spontan la Spitalul Județean din Craiova! Zeci de cadre medicale au ieșit în fața instituției și acuză conducerea de situația bugetară critică. Medicii și asistenții spun că nu primesc vouchere de vacanță și amenință cu blocarea activității spitalului.

07 nov. 2019, 07:39
VOUCHERE DE VACANŢĂ, tăiate la spitale. Angajaţii au ieşit în stradă

Protest spontan la Spitalul Județean din Craiova. Medicii amenință cu blocarea activității și acuză managementul de o situație bugetară critică. Aceștia spun că nu au toate cele necesare pentru desfașurarea activității și că nu primesc vouchere de vacanță.

Voucherele de vacanţă se schimbă! Vor fi daţi mai mulţi bani, dar ajungi la închisoare dacă nu respecţi legea

Angajaţii Spitalului din Craiova au întrerupt spontan lucrul şi au ieşit iniţial pe scările din faţa spitalului, ulterior continuând protestul pe holurile unităţii sanitare.
Asistenţii şi infirmierele acuză subfinanţarea spitalului, susţin că nu mai sunt medicamente necesare tratamentelor şi acuză că hrana care este alocată bolnavilor este de proastă calitate.
Nu în ultimul rând, angajaţii spitalului susţin că sunt nevoiţi, şi ei şi pacienţii, să îndure frig în spital şi cer conducerii unităţii sanitare să le asigure voucherele de vacanţă.