Kaufland oferă sute de vouchere gratuite. Ce trebuie să facă clienții hipermarketului ca să intre în posesia lor

Kaufland a lansat o campanie prin care ofera 500 de vouchere gratuite lunar clientilor din Romania. Tichetele pot fi obținute doar prin utilizarea Kaufland Card.

06 iun. 2023, 13:14
Kaufland oferă sute de vouchere gratuite. Ce trebuie să facă clienții hipermarketului ca să intre în posesia lor

Aceste vouchere gratuite de la Kaufland or putea fi folosite la cumpărături în orice hipermarket Kaufland din România. Totuși, clienții retailerului care nu dețin un card Kaufland activ nu se pot bucura de posibilitatea de a participa la aceasta campanie. Mai exact, este vorba despre campania ”Loialitatea se răsplătește ușor”, care se desfasoara in intervalul 1 mai 2023 – 4 februarie 2024.

Kaufland oferă sute de vouchere gratuite. Cum le poți câștiga

De asemenea, cei care doresc să participe la această campanie trebuie să facă săptămânal cumpărături în valoare de minimum 50 de lei și să scaneze cardul la casa de marcat. Astfel, sunt inregistrati in sistem si au sansa de a castiga unul dintre aceste vouchere.

Citeste si Cât câștigă un casier de la Kaufland. Salariul s-ar putea să te surprindă. Suma nu este uiașă, dar este un venit mai mare decât la Mega Image

Kaufland Romania a lansat aceasta campanie in semn de apreciere pentru clientii sai loiali. Prin Kaufland Card, loialitatea se rasplateste usor, cu premii care insumeaza 500 de vouchere in valoare de 100 de lei fiecare etapa. Astfel, clientii pot profita de aceasta oportunitate si pot castiga unul dintre aceste vouchere prin simpla actiune de a face cumparaturi in magazinele Kaufland.

Citeste si Angajări la Kaufland. Salariul pornește de la 3.800 de lei, dar se oferă și tichete de masă și bonusuri

Electronice și electrocasnice cu reduceri de minimum 34% disponibile în magazinele Kaufland pe 5 şi 6 iunie

Revista Kaufland valabilă în perioada 07 – 13 iunie promovează 3 produse cu reduceri semnificative valabile pentru doar două zile (5 şi 6 iunie, adică luni şi marţi).

  • Aspirator umed-uscat My Project cu o putere de 1300W – 149 lei (reducere 34%);

  • Aparat de tuns Switch On cu baterie reîncărcabilă – 79.99 lei (reducere 46%);

  • Aspirator de mână cu o putere de 45W – 79.99 lei (reducere 55%).

  • Prelungitor cu 6 prize Switch On la 39.99 lei (reducere 50%).