Voucherele pentru alimente vor fi distribuite până în 13 aprilie, anunță Marius Budăi. Ministrul a precizat ce se întâmplă cu pensiile românilor

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunțat că pensiile au început să intre de vineri, iar voucherele de alimente vor fi distribuite până în 13 aprilie.

09 apr. 2023, 13:06
Voucherele pentru alimente vor fi distribuite până în 13 aprilie, anunță Marius Budăi. Ministrul a precizat ce se întâmplă cu pensiile românilor
Ministrul Muncii, anunț de ultimă oră

Marius Budăi a anunțat, într-o intervenție la Antena 3, că pensiile pe card au intrat încp de vineri, iar cele prin factorul poștal vor fi încasate până cel târziu în 11 aprilie. Ministrul a mai precizat că voucherele de alimente vor fi distribuite până în 13 aprilie, pentru a putea fi folosite la cumpărăturile de Paște de către beneficiari.

Citește și: Marius Budăi confirmă. Veste bună pentru 5 milioane de pensionari. Banii intră pe card cu 4 zile mai devreme

„Voucherele pentru alimente vor intra și ele săptămâna aceasta, la începutul săptămânii. De asemenea, pensiile care sunt încasare prin factorul poștal vor fi plătite până în data de 11 aprilie”, a spus Marius Budăi, potrivit g4media.ro.

Ministrul a subliniat faptul că a făcut un efort cu ocazia sărbătorilor pascale.

Citește și: Vouchere alimente 2023. Anunţ important pentru românii sărmani, când se alimentează cardurile

„Calendarul era între 3 și 15 ale lunii, ținând cont că Paștele este în data de 16 aprilie, am considerat necesar să comprimăm puțin și să plătim cât mai repede. Am primit mesaje de la seniorii României care nme-au spus că încă de ieri le-au intrat banii pe card”, a menționat Budăi.

Pensiile plătite prin factorul poștal vor fi încasate până în data de 11 aprilie, iar voucherele pentru alimente vor fi distribuite până în 12 și 13 aprilie.