Vrăjitoarele au fost eliberate din arest, dar ameninţă cu noi dezvăluiri despre Oana Zăvoranu

Vrăjitoarele Vanesa şi Melisa, reţinute pentru că au păcălit mai multe vedete, au scăpat miercuri de arest.

RomaniaTV.net
14 dec. 2011, 14:00
Vrăjitoarele au fost eliberate din arest, dar ameninţă cu noi dezvăluiri despre Oana Zăvoranu

Vrăjitoarele Melisa şi Vanesa profitau de faptul că sunt invitate în emisiuni sau apar în ziare ca să transmită victimelor vizate că persoane din anturajul lor le-au făcut vrăji. De asemenea, ele îşi racolau victimele prin intermediul sms-urilor şi reţelelor de socializare.

„După ce intrau în legătură cu persoane publice cu probleme, vrăjitoarele le inoculau ideea că se află sub influenţa unor forţe oculte. Salvarea valora sume frumoase de bani. Dacă refuzau, victimele erau ameninţate. Printre cei păcăliţi de Vanesa şi Melisa se află şi Oana Zăvoranu. Conflictele cu mama sa şi ghinionul în dragoste au determinat-o pe vedetă să apeleze la „forţele oculte”. Numai că, în loc să scape de ghinion, Oana Zăvoranu a ajuns să-şi vândă maşina”, se arată în referatul procurorilor.

„Rada Mincă Rada, care s-a recomandat Melissa, vrăjitoare de magie neagră (…) i-a indus victimei o stare de teamă, a determinat-o pe aceasta să-i înstrăineze autoturismul în cauză, în schimbul sumei de 21.000 de lei (aprox. 5.000 de euro), deşi preţul era derizoriu în raport cu valoarea de piaţă a acestuia ( aproximativ 130.000 de lei), în caz contrar partea vătămată urmând să sufere un accident de circulaţie în care şi-ar fi pierdut viaţa”, se mai arată în referat.

Vrăjitoarele au reuşit s-o păcălească pe Oana Zăvoranu în continuare. Vedeta a împrumutat de la un complice al femeilor peste 170.000 de euro, împrumut garantat cu propriul apartament. Când s-a trezit că a fost înşelată, Oana Zăvoranu pierduse 450.000 de euro. Vrăjitoarele au negat, însă, acuzaţiile.

„Sunt nevinovată. (…) Am dovezi care o incriminează pe Oana Zăvoranu. (…) O să revin cu declaraţii incendiare despre ea”, a spus la ieşire vrăjitoarea Vanessa.

Procurorii au făcut recurs la decizia Tribunalului Ilfov, care le-a lăsat libere pe vrăjitoare.