Vrea Anghel Damian să se căsătorească cu Theo Rose? A fost supus detectorului de minciuni: „Noi am vorbit despre asta”

Vrea Anghel Damian să se căsătorească cu Theo Rose? Cei doi formează un cuplu de nici un an și peste câteva luni vor deveni pentru prima oară părinți. Toată lumea se întreabă dacă și când vor deveni soț și soție.

05 apr. 2023, 22:50
Vrea Anghel Damian să se căsătorească cu Theo Rose? A fost supus detectorului de minciuni: „Noi am vorbit despre asta”
Vrea Anghel Damian să se căsătorească cu Theo Rose?

Vrea Anghel Damian să se căsătorească cu Theo Rose? Recent, regizorul  și Codin Maticiuc au fost invitați în cadrul emisiunii de pe YouTube a lui Selly, acolo undei au fost supuși pe rând detectorului de minciuni. Atunci când a venit rândul iubitului lui Theo Rose să ocupe scaunul respectiv, colegul său, Codin, i-a adresat un set de întrebări, iar una dintre acestea era dacă vrea sau nu să facă nuntă cu Theo Rose.

Citește și: Anghel Damian, adevărul despre relația cu Lia Bugnar. Primele declarații despre motivul despărțirii: „Omul mai matur eram mai degrabă eu decât ea”

Vrea Anghel Damian să se căsătorească cu Theo Rose?

De asemenea, Anghel Damian a dezvăluit chiar că a avut discuții cu iubita lui pe această temă și au stabilit că se vor căsători, însă o vor face discret.

„Codin Maticiuc: Vrei să te căsătorești cu Theo Rose?

Anghel Damian: Da!

Codin Maticiuc: Înainte, după sau în timpul botezului?

Anghel Damian: Așa cum îmi imaginez eu și cum am vorbit noi despre situația asta cred că o să fie ceva, adică pur și simplu o să zicem ”hai” la biserică acum, mâine la cununia civilă și va fi o chestie total discretă, fără tam-tam. După nunta aia formală, paranghelia (…) Așa spun eu și așa cred că se va întâmpla pentru că am apucat să vorbim despre asta. 

Codin Maticiuc: Anul ăsta?

Anghel Damian: Eu așa îmi imaginez”, a fost discuția celor doi, în cadrul emisiunii lui Selly, ”Detectorul de minciuni”.

Bineînțeles, nici reacția lui Theo Rose nu a întârziat să apară, iar aceasta, fiind prezentă în încăpere a spus: „Zice din ce i-am predat acasă”.