Vrea o viaţă NORMALĂ. Povestea incredibilă a unui român de 250 de kilograme VIDEO

Premiera la un spital privat din Braşov. Un bărbat de 250 de kilograme din Dolj a fost supus unei intervenţii chirurgicale de micşorare a stomacului. Operaţia a fost încheiată cu succes, iar acum medicii speră ca în cel mult doi ani, pacientul să slăbească 150 de kilograme.

RomaniaTV.net
26 apr. 2014, 10:20
Vrea o viaţă NORMALĂ. Povestea incredibilă a unui român de 250 de kilograme VIDEO

Un bărbat de 45 de ani a rămas fără aproape 90% din stomac, totul în speranţa că în curând va avea o viaţă normală, după ce în ultimii patru ani a reuşit să ajungă la fabuloasa greutate de 250 de kilograme.

Bărbatul obez a început să se îngraşe din cauza regimului alimentar dezorganizat şi a repetatelor cure de slăbire şi tratamente încercate pentru a pierde în greutate.

„Înainte de operaţie viaţa mea era putin cam dezorganizata in privinta mancarii. Nu mancam la timp, mancam cand apucam, cum apucam si a inceput o dereglare. Am inceput sa ma ingras acum vreo 4 ani. Am mai incercat niste tratamente, am inceput sa slabesc apoi am inceput sa pun mai mult”, povesteşte bărbatul.

 

Citeşte şi Robert Cogeanu, păşcăneanul de 300 de kilograme, a murit

Medicul Bogdan Munteanu, şeful secţiei Chirurgie de la clinica unde a fost operat bărbatul, spune că intervenţia a fost un record pentru unitatea în care lucrează. „Operatia de micsorare a stomacului o realizam la acest tip de pacienti. Am indepartat 80-90% din volumul gastric si a ramas diametrul din curbura mica. Este un record pentru aceasta clinica si pentru Brasov si, din cate stiu, e in topul celor mai obezi pacienti operati in Romania”, a explicat medicul.

Citeşte şi Cea mai grasă femeie din România a slăbit spectaculos. Cum arată acum

Operaţia în clinica privată din Braşov a costat 6.000 de euro, iar pentru bărbatul din Dolj a fost o necesitate. El va trebui să urmeze un regim alimentar foarte strict, dar care îl va ajuta să slăbească aproape 150 de kilograme în doi ani.