Vrea să mai fie şef! Cezar Preda candidează pentru un nou mandat la şefia PDL Buzău

Deputatul Cezar Preda, vicepreşedinte al democrat-liberalilor, a anunţat miercuri că va candida pentru un nou mandat la şefia organizaţiei judeţene a PDL Buzău, potrivit Agerpres.

16 oct. 2013, 11:57
Vrea să mai fie şef! Cezar Preda candidează pentru un nou mandat la şefia PDL Buzău

Mai mult, el a declarat că există tentative de susţinere din exterior a unor oameni din interiorul partidului. Concret, membri ai unor alte partide susţin diferiţi candidaţi din PDL la şefia filialei din Buzău.

‘Aceste alegeri au loc pentru prima dată sub nişte presiuni imense din exterior. Celelalte partide şi-au dorit enorm ca PDL să fie un fel de PP-DD la organizare, adică doar dând telefoane şi să spună ce ar vrea ei să facă şi ce să se voteze. Şi chiar s-a încercat susţinerea din exterior a unor oameni din interiorul PDL-ului pentru tot felul de acţiuni’, a declarat într-o conferinţă de presă liderul PDL Buzău.

Acesta a mărturisit că are ‘un gust destul de amar’ deoarece el vorbeşte numai de bine despre unele persoane, iar acestea când pleacă din sediul partidului îl vorbesc numai de rău.

‘Nu s-a reuşit nimic, pentru că aici este o echipă foarte unită şi foarte solidă, s-au integrat oamenii noi, s-a pus pe treabă oamenii vechi şi angajamentul meu de a duce partidul acolo unde trebuie. Este un angajament serios care i-a îndepărtat pe cei care au vrut altceva’, a mai spus Cezar Preda.

Deputatul Cezar Preda, actualul lider al democrat-liberalilor buzoieni, este singurul candidat înscris în cursa de lider judeţean al PDL Buzău.

 

VEZI SI:

Cezar Preda despre Nicolăescu: Cursul euro o ia mai rău razna când vede un prost la microfon