Vrei să ai copii de succes? Iată ce sfaturi are unul dintre cei mai mari speakeri motivaţionali din lume

Tonny Robbins este unul dintre cei mai mari speakeri motivationali din lume. Sfaturile lui sunt urmate, deopotriva, atat de oameni simpli cat si de vedete. Companiile ii platesc peste un milion de dolari pe an pentru sedinte unu-la-unu cu el.

RomaniaTV.net
20 mai 2017, 07:49
Vrei să ai copii de succes? Iată ce sfaturi are unul dintre cei mai mari speakeri motivaţionali din lume

Daca nu-i stii povestea de viata – pe scurt – a trait o copilarie destul de dura. Parintii sai au divortat cand avea 7 ani, mama era alcoolica si dependenta de pastile. A avut nenumarati tati vitregi. La 17 ani a plecat de acasa dupa ce mama sa l-a alergat prin casa cu un cutit. Dupa ce a participat la un workshop cu Jim Rohn, in anii ’80, a inceput sa aiba propriile programe si sa scrie propriile carti care au devenit de succes.

Cand il intrebi pe Tony Robbins ce ar trebui sa faca un parinte pentru a avea copii de succes, raspunsul lui este simplu: sa le cultive o stare mentala pentru dezvoltarea personala.

Cum le cultivi copiilor setea de dezvoltare personala

Robbins ii sfatuieste pe parinti sa nu-si laude copiii cu cat sunt de frumosi, de destepti, de unici si de speciali. Ci sa le laude fiecare efort, fiecare incercare de a depasi o problema, o situatie. Sa le laude determinarea, perseverenta, flexibilitatea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.