Vrei să ai o piele perfectă? Iată ce trebuie să mănânci în fiecare zi

În timp ce unele alimente pot deteriora pielea, altele o pot îmbunătăţi. Iată ce alimente trebuie să mănânci în fiecare zi pentru a avea o piele perfectă.

19 nov. 2014, 18:11
Vrei să ai o piele perfectă? Iată ce trebuie să mănânci în fiecare zi

1. Ardei gras rosu. Ardeiul rosu este o leguma gustoasa care poate fi consumat atat crud cat si fiert. Un ardei gras rosu contine mai mult de 100% din nevoile de zi cu zi de vitamina C. De asemenea, contine cantitati semnificative de fibre alimentare si vitamina B6. Mai mult, aceasta este bogat in carotenoizi, care poate ajuta la prevenirea ridurilor si creste circulatia sangelui in piele, ajutand-o sa arate mult mai tanara. Datorita carotenoidelor, ardeiul gras rosu este, de asemenea de mare ajutor in lupta impotriva acneei, scrie bewoman.ro.

2. Ciocolata neagra. Acesta este unul dintre alimentele preferate de multe femei si este indicat sa mancati in fiecare zi pentru a avea o piele perfecta. Ciocolata neagra este bogata in antioxidanti, acizi grasi si flavone care promoveaza o piele stralucitoare. Antioxidantii din ciocolata neagra va ajuta la reducerea rugozitatii in pielea si va proteja impotriva efectelor nocive ale soarelui. Mai mult, cacao relaxeaza arterele, ajuta la cresterea circulatiei sangelui si duce la o piele mai sanatoasa.

Citeşte şi FRUMUSEŢEA TA: Cum îţi cureţi corect tenul

3. Somon. Somonul este un aliment excelent care lupta impotriva stresului, anxietatii si depresiei. Somonul prevede, de asemenea cea mai mare parte din nevoile dvs. de zi cu zi de vitamina D. Mai mult, dupa cum stiti deja, vitamina D este responsabila pentru pastrarea inimii, oaselor, creierului si colonului sanatos. De asemenea, ajuta la prevenirea cancerului de colon, anxietate, depresie, boli de inima si boli de oase.

4. Ulei de nuca de cocos. Uleiul de nuca de cocos este unul dintre cele mai bogate surse de grasimi saturate. Acesta contine acid lauric, un agent antibacterian si antiviral puternic, care tine departe virusii, infectiile, inflamatiile si acneea. Uleiul de cocos este bogat in acizi grasi esentiali. De asemenea, contine vitamina E, care ajuta pentru a pastrarea pielea umeda, moale, si fara riduri.

5. Ceai verde. Este indicat sa beti cate o ceasca de ceai verde in fiecare zi pentru ca este o mare sursa de antioxidanti si contine un aminoacid unic, luteina care ajuta pentru a relaxa corpul si de tine departe stresul. Cand ceaiul este cald, acesta elibereaza catechine, un fel de antioxidanti cu proprietati anti-cancer dovedite si efecte anti-inflamatorii. Ceaiul verde reduce riscul de a dezvolta tensiune arteriala ridicata.

6. Spanac. Spanacul este un aliment sanatos si bogat in substanre nutritive pe care ar trebui sa-l includeti in alimentatia de zi cu zi. Spanacul este o sursa minunata de fier, acid folic, clorofila, vitamina E, magneziu, vitamina A, fibre, proteine vegetale si vitamina C. Datorita abilitatilor lor antioxidante, vitamine C, E, A, este deosebit de mare ajutor pentru piele.

7. Telina. Un alt aliment care va ajuta sa aveti o piele perfecta este telina. Multi oameni subestimeaza aceasta leguma, dar telina contine vitamina K, care ajuta circulatia sanguina si ajuta la reducerea tensiunii arteriale crescute. De asemenea, telina poate reduce nivelul de stress. Telina contine in mod natural sodiu, potasiu si apa, si poate ajuta pentru a preveni deshidratarea, care dupa cum se stie duce la uscarea pielii si riduri. Asigurati-va ca consumati telina in fiecare zi, deoarece acesta este foarte scazuta in calorii.

8. Morcovi. Morcovii sunt nu numai buni pentru ochii, dar si pentru pielea dvs. Ei sunt buni pentru curatarea eruptiilor. Morcovii sunt bogati in vitamina A si ajuta la prevenirea supraproductiei de celule din stratul exterior al pielii. Morcovii contin vitamina A, care ajuta la reducerea dezvoltarii celulelor cancerului de piele.

Citeşte şi OBICEIURI de îngrijire ale supermodelelor cu tenul perfect