Vrei sa dormi şi să câştigi 800 euro pe lună? Unde trebuie să aplici pentru un job de vis

Emma, un cunoscut brand de articole pentru somn, anunță că oferă un salariu lunar de 800 euro pe lună celor care vor să le testeze produsele. Emma tocmai a deschis un birou la București, al șaselea la nivel mondial.

17 ian. 2023, 16:50
Vrei sa dormi şi să câştigi 800 euro pe lună? Unde trebuie să aplici pentru un job de vis
Vrei sa dormi şi să câştigi 800 euro pe lună? Unde trebuie să aplici pentru un job de vis

Vrei sa dormi şi să câştigi 800 euro pe lună? Emma – The Sleep Company are 20 de posturi vacante în domenii precum resurse umane, finanțe, contabilitate, operațiuni și distribuție. Printre posturile vacante la această companie se numără cel de tester al produselor firmei, plătit cu 800 de euro net lunar.

Cei interesați trebuie să completeze formularul de înregistrare și să înregistreze un videoclip de prezentare care explică de ce ar trebui să devin noul specialist în somn al Emma și să se înregistreze până la 15 februarie. Videoclipul trebuie să fie vertical (format portret) și să dureze maxim 60 de secunde, au anunţat angajatorii. Rolul principal al unui Specialist în Somn va fi să încerce produsele Emma. Pe lângă testarea și utilizarea tuturor produselor trimise de brand, acesta/aceasta va fi responsabil(ă) cu împărtășirea experiențelor și a opiniilor în social media, astfel încât compania să-și poată îmbunătăți continuu produsele.

Citeşte şi: Locul de muncă unde ai şi salariu, şi bani de cheltuit la restaurant. Mănânci, bei şi primeşti leafă!

Oricine poate aplica dacă îndeplinește cerințele de mai jos. Nu trebuie neapărat să ai experiență în domeniul sănătății sau să studiezi somnul, dar e esențial să ai peste 18 ani, să fii creativ, să uilizezi frecvent rețelele sociale şi să iubești somnul.

Citeşte şi: Se fac angajări pe bandă rulantă. Se cer 8 clase la CV pentru un salariu atractiv, prime de Paşte/Crăciun, tichete de vacanţă şi bonuri de masă

„Credem că o zi grozavă începe după un somn bun, așa că ne dedicăm dezvoltării celor mai bune soluții și tehnologii capabile să „trezească” în clienții Emma cea mai bună versiune a lor”, a spus Dr. Dennis Schmoltzi, co-fondator și CEO Emma – The Sleep Company.