Se fac angajări pe bandă rulantă. Se cer 8 clase la CV pentru un salariu atractiv, prime de Paşte/Crăciun, tichete de vacanţă şi bonuri de masă

Adient Trim Ploiești, fabrica specializată în producția de tapițerii auto premium, furnizând produse către Mercedes şi BMW, anunță că angajează 120 de operatori cu sau fără experiență pentru Atelierul de Coasere – zona mașini de cusut.

06 ian. 2023, 20:45
Se fac angajări pe bandă rulantă. Se cer 8 clase la CV pentru un salariu atractiv, prime de Paşte/Crăciun, tichete de vacanţă şi bonuri de masă

Angajări 2023. Adient Trim Ploiești, fabrica specializată în producția de tapițerii auto, angajează 120 de operatori cu sau fără experiență pentru atelierul de coasere – zona mașini de cusut. Locurile de muncă sunt disponibile pentru persoanele care au cel puțin opt clase absolvite, atât necalificate, cât și cu experiență, din Ploiești și zonele limitrofe.

Pentru 2023, compania anunță și creșteri ale pachetului salarial în două tranșe și alte beneficii pentru angajați. Astfel, angajații beneficiază de o creștere a salariului în două tranșe, în lunile ianuarie și mai, înregistrând o majorare totală de 14%.

În plus, pe parcursul anului, angajații companiei se vor mai bucura de o altă creștere a tichetelor de masă până la valoarea de 30 de RON, a valorilor primelor de Paște, vară și iarnă și de menținerea și în 2023 a primelor de rezultate, de 8 martie și de loialitate.

Angajări pe salarii fabuloase, între 9000 şi 16.000 de lei pe lună. Topul celor mai căutate joburi
„Am intrat în anul 2023 cu forțe proaspete. Chiar dacă trăim încă într-un context global complicat, cererea clienților pentru produse Premium a crescut și drept urmare ne concentrăm acum atât pe fidelizarea și recompensarea angajaților actuali care sunt responsabili de aceste rezultate pozitive, cât și pe procesele de recrutare. Astfel, negocierile colective au adus creșteri substanțiale ale salariilor și alte beneficii care sperăm să demonstreze, încă o dată, aprecierea conducerii Adient Ploiești față de contribuția angajaților la performanța acestei fabrici,” a declarat Adrian Diță, Plant Manager Adient Trim Ploiești, potrivit economica.net.

Compania Adient este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 5.800 de angajați și deține șase unități de producție: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii).

Angajări pe bandă rulantă. S-a dat liber la concursuri. Nu trebuie să ai facultate, salariul atractiv, tichete de masă şi vouchere de vacanţă!
Angajări 2023. Compania are  75.000 de angajați în 31 de țări și peste 200 de unități de producție/asamblare la nivel mondial. Adient are un număr total de peste 5.800 de angajați și deține șase unități de producție: în Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii). Adient (NYSE: ADNT) este lider global în scaune auto. Cu aproximativ 75.000 de angajați în 31 de țări, Adient are peste 200 de unități de producție/asamblare la nivel mondial.