Vrei să-l înnebunești? Vezi parfumurile excitante pentru bărbaţi

Doamnelor, dacă vreţi să fiți sigure că partenerul nu va alege să privească un meci de fotbal sau să iasă la o bere cu băieţii în loc să vă ofere o seară „activă”, ca-n vremurile bune, nu trebuie decât să alegeţi un parfum cu miresme excitante. Şi uitaţi de mosc. Bărbaţii sunt mai degrabă atraşi de mirosul de bomboane, prăjituri şi flori. Cel puţin aşa susţin cercetătorii de la Asociaţia de Cercetare şi Tratament asupra Gustului şi Mirosului din Statele Unite, care au alcătuit un top 5 al celor mai incitate parfumuri pentru bărbaţi.

RomaniaTV.net
08 iul. 2012, 12:29
Vrei să-l înnebunești? Vezi parfumurile excitante pentru bărbaţi

Vanilia. Prin anii 1700, vanilia era folosită pe post de afrodisiac pentru a creşte potenţa masculină. N-ar fi de mirare atunci că mulţi bărbaţi consideră mirosul vanilat euforic şi senzual, care ţi induce într-o dispoziţie romantică.

Lemn-dulce. Nu mai puțin de 30 la sută dintre bărbații chestionați în cadrul studiului menționat s-au declarat excitați de mirosul de lemn dulce. Căutati un gel de duș care să conțină extracte din această plantă și nu veți regreta.

Plăcinta de dovleac. Combinată cu mirosul de levanțică, aroma de plăcintă de dovleac este ecuația fericirii. Nu mai puțin de 40 la sută dintre participanții la sondaj au recunoscut că s-au excitat după ce au simțit aceste miresme. La fel de îmbietoare au fost considerate combinațiile cu vanilie și scortișoară.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro