Vrei să munceşti de acasă? Iată ce ar trebui să iei în calcul

Sunt foarte mulţi oameni care şi-ar dori să facă munca de acasă. Poate că şi tu te numeri printre cei care doresc să-şi îndeplinească munca de acasă fără să fie nevoiţi să mai meargă la birou, să dea bani pe benzină sau abonament RATB/metrou, să nu fie nevoiţi să-şi cumpere haine în fiecare lună etc. La o primă vedere sunt o mulţime de avantaje pentru a face munca acasă mai ales dacă sarcinile pe care le ai de îndeplinit îţi permit acest lucru. Chiar şi firma poate avea avantaje, numai prin reducerea cheltuielilor variabilelor de la birou profitul poate creşte simţitor.

RomaniaTV.net
14 mai 2012, 08:09
Vrei să munceşti de acasă? Iată ce ar trebui să iei în calcul

Toate bune şi frumoase, toată lumea are de câştigat aşa că nu-ţi rămâne decât un singur lucru, e adevărat cel mai important, cum îţi convingi şeful direct că este mai bine, atât pentru tine, cât şi pentru el, să faci munca de acasă.

Iată câteva sfaturi care te vor ajută să-l îndupleci pe şeful tău:

Munca de acasă # 1: Ce beneficii are şeful

E normal să iei în calcul beneficiile pe care le ai tu atunci când ţi-ai îndeplini sarcinile de muncă de acasă. Însă, nu începe să-i explici şefului tău lucrurile din punctul tău de vedere. Până una alta, oamenii sunt interesaţi de ceea ce câştigă ei şi nu ceea ce obţin ceilalţi.

Munca de acasă # 2: Setează parametri de muncă

Stabileşte exact câte zile vrei să lucrezi acasă, 2-3 zile pe săptămână. Sugerează-i şefului tău mai întâi o perioadă de probă, spre exemplu 2 luni pentru a vedea cum te descurci cu sarcinile de acasă. Împreună cu superiorul tău stabiliţi obiectivele şi revizuiţi-le la sfârşitul perioadei de probă pentru a afla dacă şi cum le-ai îndeplinit. Astfel şeful tău va şti cum să reacţioneze în cazul în care nu este mulţumit cu rezultatele obţinute de tine.

Citiţi mai mult pe sfatulparintilor.ro


loading...