Vrei să păstrezi un bărbat lângă tine? Majoritatea femeilor NU ştiu că trebuie să…

Te-ai întrebat vreodată care sunt gândurile ascunse ale bărbatului de lângă tine? Dacă ai impresia că diferenţele dintre femei şi bărbaţi sunt majore, vei fi surprinsă să citeşti răspunsurile reprezentanţilor sexului masculin la întrebarea "Ce ai vrea ca partenera să ştie despre tine?".

RomaniaTV.net
11 nov. 2016, 12:47
Vrei să păstrezi un bărbat lângă tine? Majoritatea femeilor NU ştiu că trebuie să…

La capitolul relaţii, comunicarea dintre parteneri eşuează de multe ori din cauza unor presupuneri greşite despre modul în care simte şi gândeşte persoana iubită.

Utilizatorii unei reţele de socializare au lămurit acest aspect, expunând online acele aspecte – care de multe ori rămân nespuse – pe care femeile ar trebui să le ştie despre bărbaţi.

Golul din mintea bărbatului

„Da, femeile trebuie să înţeleagă că avem abilitatea de a intra într-o stare Zen, în care nu ne gândim la nimic în mod special, destul de uşor. Femeile au un soi de avalanşă de gânduri care le populează mintea 24/7, ceea ce sună destul de obositor”, a scris cu toată sinceritatea unul dintre utilizatorii reţelei de socializare.

Nu este singurul care împărtăşeşte această idee. Un altul recunoaşte că face „o chestie prin care atunci când mă simt copleşit emoţional, mă deconectez pur şi simplu şi mă răcoresc. E dureros pentru oamenii care au nevoie de mine, însă nu mă pot abţine. Este un mecanism de apărare bine împământenit şi nu mă pot controla.”

Citeşte şi  6 sfaturi pentru un mariaj fericit de la cuplurile în vârstă

Momente de tandreţe

Una dintre cele mai frecvente dezvăluiri este cea legată de faptul că şi bărbaţilor le place să fie răsfăţaţi în braţele partenerei, cu mângâieri şi sărutări tandre.

„Nu ştiu din ce motiv, dar există o opinie generală potrivit căreia dacă îţi plac lucrurile astea eşti mai puţin bărbat, dar ce este mai masculin decât să ai o femeie frumoasă care se cuibăreşte în braţele tale în pat? Este cea mai tare senzaţie din lume.”

Citeşte mai mult pe feminis.ro