Vrei să pleci la plajă şi îţi doreşti să scapi de celulită şi grăsime. Terapiile hi-tech, soluţia rapidă pentru un corp bine tonifiat

Remodelarea corporala constituie un bun punct de plecare pentru atingerea si mentinerea unei siluete de invidiat. Ritmul alert de viata, schimbarile la nivel hormonal, educatia alimentara si comoditatea, reprezinta opozanti redutabili in ceea ce priveste aspectul estetic al corpurilor noastre. Pentru a ajunge in forma perfecta in cel mai scurt timp, procedurile de remodelare corporala si tonifiere, de la cele clasice la cele hi-tech, sunt aliatul ideal.

11 iul. 2016, 19:45
Vrei să pleci la plajă şi îţi doreşti să scapi de celulită şi grăsime. Terapiile hi-tech, soluţia rapidă pentru un corp bine tonifiat

Este foarte frustrant sa te urci pe cantar si sa vezi ca ai din ce in ce mai multe kilograme in plus, fara sa ai o explicatie logica. Te-ai întrebat de ce nu slăbeşti mai repede, în ciuda tuturor eforturilor? Sau de ce continui să te îngraşi, deşi mănânci sănătos? Înainte de orice program de remodelare, trebuie să-ţi înţelegi „duşmanul”, ca să poţi acţiona cu „armele” potrivite. Primul pas în programul de remodelare este să îţi cunoşti corpul mai bine. Pentru asta este recomandat să mergi la un specialist pentru o scurtă şedinţă de diagnosticare.

„Beneficiile diagnosticării sunt numeroase. În primul rând, afli raportul între masă grasă, masă musculară şi cantitatea de lichide din organism; descoperi care este aportul caloric necesar corpului tău, în funcţie de obiectivul propus (îngrăşare, slăbire, construire masă musculară). De asemenea, vei afla cât de hidratat este corpul tău, astfel încât vei ştii dacă problemele vin de fapt de la retenţia de apă. Al doilea pas este să-ţi cunoşti mai bine celulita. Da, exista mai multe tipuri de celulită şi trebuie să înţelegi cu ce tip de confrunţi, ca să ştii ce instrumente te vor ajuta să o combaţi. În orice program de remodelare corporală, există două principii de bază care asigură succesul acestuia: constanța și îmbinarea tehnologiei performante cu metodele naturale, non-invazive”, a explicat Alice Margina Mileah, spa manager Yucca Wellness Center.

Atunci când vine vorba de remodelarea corporală hi-tech, poţi încerca SCULPTOR, un echipament unic în România. Cele cinci principii pe care se bazează SCULPTOR sunt:

  • CAVITAŢIA 2.7
  • DERMO HEALTH
  • MEZOTERAPIA VIRTUALĂ
  • MICRODERMABRAZIUNEA
  • DERMO LED

Cavitatia 2.7

De cavitaţie, cunoscută şi sub denumirea de liposucţie virtuală, cu siguranţă ai auzit. 2.7 este cavitaţia la un alt nivel. Beneficiile Cavitaţiei 2.7 sunt numeroase. În primul rând se elimină ţesutul adipos din zona-ţintă, se pierde în greutate, iar rezultatele sunt pe termen lung. De asemenea, procedura este non-invazivă, nedurerosă, nu lasă cicatrici, nu are efecte secundare şi corectează posibilele asimetrii survenite în urma unei operaţii de liposucţie.

Tratamentul de cavitaţie reprezintă un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare şi frecvenţă joasă, care distrug adipocitele definitiv. Frecvenţa centrală de 2.7 Mhz produce o implozie controlată, astfel încât nivelul temperaturii creşte, iar adipocitele sunt distruse fără a afecta ţesuturile adiacente. Astfel, se pierd la fiecare şedinţă până la 2 centimetri din circumferinţa zonei-problemă.

Având în vedere că fiecare şedinţă eliberează colesterol şi trigliceride în ficat şi rinichi, este recomandat, cu o zi înainte de tratament, să se ţină o dietă bazată pe alimente cu un conţinut mic de grăsimi. Vreme de 72 de ore după tratament este total contraindicat să se consume alimente cu un conţinut mare de grăsimi. Pentru obţinerea unor rezultate optime, este recomandat ca într-un interval de 72 de ore după fiecare şedinţă să fie consumate alimente sărace atât în grăsimi cât şi în zaharuri, dar cu conţinut ridicat în fibre (legume, fructe) precum şi lichide neîndulcite.

Imediat după tratament este recomandat să se bea multă apă plată, pentru a ajuta la drenarea limfei.

Dermo Health

Este un tratament non-invaziv, ce face parte din kitul Sculptor, care foloseşte terapia vacuum de aspiraţie continuă ( presiune negativă), la un nivel constant, pentru a stimula ţesuturile şi microcirculaţia. Dermo Health face ca procesul de eliminare a toxinelor şi depozitelor de grăsime corporală să fie mai uşor de realizat. În plus, ţesutul adipos scade şi este generat un drenaj limfatic.

Dermo Health elimină retenţia de apă, facilitează procesul de detoxifiere, drenează limfa şi elimină depozitele de grăsime. Aceasta terapie foloseşte o turbină axială de mare amploare şi poate ajunge la fluxurile de 35LTS/sec şi un vacuum de 180 mbar. O astfel de aspiraţie, precum şi acţiunea rolelor fixe, produc un pliu controlat în piele şi activează microcirculaţia. Acest sistem combinat cu folosirea costumului special protejează pielea şi ţesuturile.

Spre deosebire de alte echipamente care doar distrug ţesutul adipos, SCULPTOR îţi permite şi eliminarea acestuia cu ajutorul terapiei DERMO HEALTH. Pentru obţinerea unor rezultate excelente şi de lungă durată, fără nici un risc, este recomandat să combini CAVITAŢIA 2.7 cu terapia DERMO HEALTH.

Radiofrecventa Premium RF

Tratamentele bazate pe radiofrecvenţa conturează, tonifica, netezesc şi „ridică” pielea, fără a leza ţesuturile. Aceasta inovaţie din domeniul esteticii revoluţionează tehnicile de slăbire într-un mod complet non-invaziv. Radiofrecvenţa este recomandată pentru toate vârstele, nu este invaziv şi nu necesită perioada recuperatorie. Radiofrecvenţa înlocuieşte cu succes lipoaspiraţia, cu menţiunea că nu este invaziva şi nu necesită perioada recuperatorie.

Beneficii Radiofrecvenţa Premium:

  • tonifiază pielea flască, fiind ideal pentru femeile care au născut recent, sâni lăsaţi, piele lăsată în zona coatelor şi a genunchilor;
  • eliminarea celulitei (chiar în stadii avansate);
  • reîntinerirea tenului;
  • la nivel facial, Premium RF netezeşte pielea şi uniformizează ridurile prin stimularea producţiei de colagen.
  • Îmbunătăţirea aspectului tenului se observa încă de la prima şedinţă.

Cu aparatul de radiofrecvenţa Premium RF se obţine aproape instantaneu un efect de tonifiere uluitor, datorită faptului că undele produc contracţia fibrelor de colagen şi stimulează automat formarea unor noi fibre de elastina.

În ceea ce priveşte slăbirea, Premium RF pătrunde în ţesuturi şi generează arderea graduală a grăsimilor stocate, dar şi diminuarea accelerată a aspectului de coajă de portocală. Chiar şi după încheierea şedinţei, pacientul va resimţi în continuare o căldură la nivelul zonei tratate, senzaţie absolut normală.

Electrostimulare corporală cu Professional 24 Pads

„Unul dintre cele mai eficiente aparate de electrostimulare corporală, excelent pentru slăbire, eliminarea celulitei, tonifiere şi remodelare corporală. Tratamentul durează între 15 şi 60 de minute, în funcţie de nevoile pacientei şi complexitatea cazului. Noul tip de curent utilizat în cadrul aparatului Professional 24 Pads permite obţinerea unor rezultate imediat vizibile fără nici cea mai mică senzaţie de disconfort”, a explicat Alice Margina Mileah, spa manager Yucca Wellness Center.

Professional 24 Pads aduce unic în electrostimulare contracţii complexe şi complete de tip izotonic şi izometric, generând efecte mai rapid şi rezultate de lungă durată.

Această terapie echivalează cu o şedinţă intensivă de fitness, fiind însă mult mai plăcută şi mai comodă – poţi să te relaxezi, să răsfoieşti revista preferată sau să trimiţi emailuri.

Tunelul cu raze infraroșii „No Cellulite”

Dacă eşti o iubitoare a terapiilor pe bază de căldură, atunci tunelul cu raze infraroşii este ideal pentru tine. Tunelul cu raze infraroşii „No Cellulite” este de fapt o saună profesională cu multiple efecte benefice asupra organismului.

Beneficiile tunelului cu infraroşii:

slabire generală;
eliminarea tensiunilor din corp;
imbunatatirea circulaţiei sangvine;
atenuarea durerilor articulare;
atenuarea afecţiunilor ovariene;
conferă totodată luminozitate şi fermitate pielii;
atenuarea şi a infecţiilor sinusurilor maxilar şi frontal;
eliminarea toxinelor prin transpiraţie.

Odată ce începe terapia, temperatura din interiorul tunelului va creşte, iar pacientul va începe să transpire şi să elimine substanţele nocive din cele mai profunde straturi ale pielii. Dacă în saună obişnuită eliminăm în mare parte apă şi doar 15% toxine şi grăsimi, în cazul folosirii tunelului cu raze infraroşii, procentul de substanţe nocive eliminate creşte până la 30%.

Datorită modalităţii sale de închidere, temperatura din interior se va mări iar în acest fel efectul va fi dublu: razele infraroşii vor fi mult mai bine absorbite de corp iar temperatură ridicată din interior va duce la o transpiraţie intensivă şi mult mai benefică.

Căldura oferită de razele infraroşii este transmisă în corp până la nivel celular, astfel încât, deşi senzaţia de disconfort termic este minimă (la suprafaţa pielii nefiind atât de evidentă ca în cazul unei paturi termice, de exemplu), rezultatele sunt de două ori mai bune.

Corpul depozitează multe substanţe nocive, metale grele şi grăsimi, pe care nu le poate elimina pe cale naturală. La căldură pătrunzătoare şi profundă a razelor infraroşii se activează procesul de transpiraţie din interiorul corpului, ceea ce înseamnă că substanţele nocive sunt pur şi simplu împinse din corp prin transpirație. În timp ce la sauna obişnuită transpiraţia constă în apă şi doar maxim 15% grăsimi şi alte toxine, în cazul folosirii căldurii pătrunzătoare a infraroşiilor ea constă în aproximativ 25-30% din grăsimi, metale grele şi substanţe nocive.Vasele de sânge se dilată, circulaţia sângelui este stimulată, irigarea cu sânge se măreşte, metabolismul este accelerat.

După cum ai vazut, terapiile corporale se pot încadra în foarte multe categorii: există terapii la cald, la rece, împachetări, electrostimulare şi diferite aparate. Sunt terapii foarte eficiente de slăbit, cu efecte dovedite, dar pot avea şi acţiuni nefavorabile atunci când sănătatea organismului nu oferă condiţiile optime.

În general, terapiile de remodelare ce folosesc aparatură trebuie să fie evitate de către persoanele ce suferă de epilepsie, boli cardiace, boli ale tiroidei, cancer, afecţiuni varicoase, boli de piele etc. De asemenea, astfel de terapii nu sunt indicate femeilor însărcinate. Terapiile la cald sunt în special contraindicate persoanelor cu afecţiuni cardiovasculare, hipertensiune arterială sau ateroscleroză.