Vrei să primeşti bani de la stat ca să îţi începi o afacere? Iată până la ce dată poţi depune cererea de finanţare

Publicat: Miercuri, 29 August 2018 12:20 // Actualizat: Miercuri, 29 August 2018 12:20 // Sursa: romaniatv.net

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, a anunţat, miercuri, la Ploieşti, că 29 septembrie este ultima zi în care antreprenorii care au obţinut finanţare prin programul Start Up Nation în ediţia din anul 2017 mai pot depune cererile de finanţare şi că acest termen nu va fi amânat. Conform ministrului, din 8.444 de contracte încheiate, peste 6.500 au primit finanţare până acum.

Prezent miercuri la Ploieşti, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, a anunţat că termenul-limită de 29 de septembrie pentru depunerea cererilor de finanţare de către cei care au încheiat contracte în cadrul programului Start Up Nation 2017 nu va fi prelungit, el precizând că nu există probleme legate de finanţarea proiectelor din cadrul acestui program.

"29 septembrie este ultima zi de depunere a cererii de plată. Este o întrebare pe care am primit-o foarte des în ultima vreme, dacă va fi o amânare. Nu va fi nicio amânare, 29 septembrie este ultima zi de depunere a cererilor de plată pentru că sfârşitul lui decembrie este ultima zi de plată în Start Up Nation 2017. Rog ca toţi cei care au aplicat în Start Up Nation 2017 să vină cât mai repede la ghişeele agenţiilor regionale şi la băncile partenere, astfel încât să intraţi cât mai repede în posesia finanţării, pentru că bani există, sunt în conturile băncilor şi în conturile agenţiilor regionale. Singurul lucru pe care-l mai aveţi de făcut este să vă prezentaţi cu cererea de plată", a spus Radu Oprea, prezent la un eveniment de lansare a unui proiect, potrivit news.ro.

Ministrul pentru Mediul de Afaceri a precizat că Start Up Nation este "vedeta" programelor derulate de ministerul pe care îl conduce şi că în 2017 au fost 19.000 de cereri depuse, 10.000 de proiecte selectate, 8.444 de contracte încheiate, iar dintre acestea în cazul a peste 6.500 s-a realizat deja finanţarea.

El a menţionat că antreprenorii care au aplicat în anul 2017 la programul Start Up Nation au în planurile de afaceri crearea unui număr total de 21.000 de locuri de muncă, 16.000 dintre acestea vizând grupuri-ţintă precum proaspeţi absolvenţi sau grupuri sociale defavorizate.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cerere finantare Radu Oprea Start Up Nation
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8336
RON
06 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H