Vrei să renunţi la job? Ce trebuie să ştii despre demisie

Demisiile sunt istorii scrise nu de catre cei ce au invins, ci de cei care au parasit campul de lupta. In plus, analizand demisiile unor persoane importante vei observa ca toate au un punct comun: seamana cu scrierea unui epitaf. Sunt scrise intr-un moment in care nu mai este cale de intoarcere.

RomaniaTV.net
19 apr. 2017, 20:57
Vrei să renunţi la job? Ce trebuie să ştii despre demisie

Iata, mai jos, cateva demisii cheie, de unde te poti inspira daca vrei sa pleci din actualul loc de munca si nu stii cu ce sa incepi.

Adevarul bomba
Oricine ascunde in el un adevar bomba: disectia publica a esecului inregistrat de organizatia ta este un exemplu de discurs de ramas bun. Insa o demisie planificata in avans si trimisa tutoror din organizatie poate fi miscare indrazneata intr-un razboi asimetric.

Elementul-surpriza este cheia. Greg Smith, manager executiv, a demisionat din slujba sa in 2012 printr-o scrisoare deschisa exploziva intitulata „De ce parasesc Goldman Sachs”. Insa trimiterea documentului pentru superiorii lui nu a fost de ajuns pentru Smith: el a aranjat astfel incat sa ajunga si la New York Times pe prima pagina.

Era o demisie pe placul omului de rand: persoana simpla care are curajul sa infrunte un gigant. Inainte ca banca de investitii sa poata reactiona scrisoarea a devenit virala. Pana la apusul soarelui pretul actiunilor a inregistrat o scadere cu 2 miliarde.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.