Vrei să scapi de grăsimea de pe abdomen? Vezi cum să scapi de colăcei

Să scapi de grăsimea de pe abdomen nu este chiar atât de uşor. Trebuie să îţi faci dinainte un plan bine pus la punct pentru a te asigura că eforturile tale vor avea succes.

16 mai 2017, 19:36
Vrei să scapi de grăsimea de pe abdomen? Vezi cum să scapi de colăcei

Un abdomen cu grasime nu este cel mai estetic lucru la care te poti gandi, insa nu acesta este motivul care ar trebui sa iti dea de gandit. Masoara-ti zilnic circumferinta taliei si fa exercitii fizice menite a te scapa de aceste depozite de grasime. Si masajul ajuta!

Stilul tau de viata este cel care stabileste pana la urma felul in care arata corpul tau.

Este important sa iti pastrezi simtul realitatii. Exista posibilitatea ca o dieta corespunzatoare, exercitiile localizate si controlul stresului sa nu te ajute sa scapi de grasimea de pe abdomen.

Ca sa scapi de grasimea de pe abdomen trebuie sa obtii mai multa masa musculara.

Potrivit cercetatorior de la Harvard, exercitiile de forta ajuta mai mult la combarerea depozitelor de grasime decat exercitiile tip cardio. De asemenea, de ajutor poate fi si o dieta bogata in proteine. Vorbim de aproximativ 25-30 de grame de proteine la fiecare masa (aproximativ jumatate de piept de pui)

Alimente precum fructe, legume, cereale si produse bio din carne vor oferi corpului tau vitamine, minerale si antioxidanti atat de necesari in lupta contra kilogramelor in plus.

Un nivel ridicat al stresului iti poate da peste cap intregul organism. Stresul te va impiedica sa mergi sa sala, sa dormi acele 8 ore necesare in fiecare noapte, sa mananci sanatos.

Potrivit elle.ro, cercetatorii de la Universitatea Wake Forest au dezvaluit ca, daca dormi doar 5 ore pe noapte sau mai putin, sansele de a acumula kilograme cresc, in special in zona abdomenului.