Vrei să slăbeşti înainte de nuntă? Descoperă programul perfect pentru a pierde în greutate

Pentru mulţi pregătirile de nuntă încep cu scăderea în greutate, deoarece orice mireasă vrea să aibă o siluetă perfectă în rochia visurilor lor şi îşi doreşte ca şi mirele ei să fie într-o formă maximă.

RomaniaTV.net
12 feb. 2014, 10:04

Pentru a arăta extraordinar în cea mai importantă zi a vieţii, Club Moving şi Ghidul Miresei au creat un program special de slăbit perfect pentru cei care urmează să se căsătorească.

Mirele si Mireasa cu rezultatele cele mai impresionante in urma acestui program vor primi gratuit, din partea Targului Ghidul Miresei, o tinuta completa de nunta, departajarea se va face in urma evaluarilor din program.

Programul va fi personalizat special pentru a oferi rezultate sporite intr-un timp record (6 saptamani, între 7 Martie – 18 Aprilie)

In urma evaluarilor, fiecare participant va primi un ghid special individualizat pe care va trebui sa il urmeze pe intreaga perioada a programului.

Programul se va derula in intregime in cadrul Club Moving Bucuresti (Bd. Barbu Vacarescu nr. 164 A, pe domeniul Hotel Caro). Inscrierile se fac in perioada 7-23 Februarie la receptia clubului.

Contact: 0744.77.11.44 sau [email protected].

Taxa de inscriere: 150 Euro (tva inclus).