Vrei să slăbeşti rapid? Află cum scapi de senzaţia de foame după ce mănânci

Cine nu vrea sa slabeasca rapid? Insa de multe ori regimul nu este tinut corect si se instaleaza o senzatie de foame imediat ce te-ai ridicat de la masa, chiar si dupa o gustare sanatoasa. Unele ingrediente pot pacali organismul facandu-l sa creada ca mai are nevoie de mancare provocand o crestere a senzatiei de foame si adaugand centimetri in jurul taliei tale. Si, in loc sa slabesti rapid, mai rau de ingrasi.

10 sept. 2014, 20:29
Vrei să slăbeşti rapid? Află cum scapi de senzaţia de foame după ce mănânci

Sucurile, ice tea-urile si celelalte bauturi indulcite sunt cea mai mare sursa de zahar – aproximativ 2 treimi din aportul tau anual. Noi studii ale Universitatii din California au indicat ca fructoza poate sa iti faca creierul sa creada ca are nevoie de mai multa mancare, chiar si cand nu iti este foame. Asta de intampla deoarece iti impiedica organismul sa creeze leptina – hormonul satietatii – care ne spune cand am mancat destul.

Ai servit cina dintr-o conserva? S-ar putea sa nu mai poti slabi rapid pentru ca o sa ti se faca foame

Multe alimente la conserva contin chimicalul bisphenol-A (BPA), care in ultima perioada a starnit ingrijorari din partea asociatiilor medicale. In afara unor posibile legaturi cu aparitia cancerului, BPA poate sa duca la inhibarea hormonului leptina, conform cercetatorilor de la Harvad University. Astfel creste pofta de mancare si se poate instala obezitatea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.