Vrei să ştii dacă este bun în pat, înainte să faci sex cu el. Vezi aici câteva semne

Eşti la începutul unei relaţii şi nu ştii cum să te hotărăşti dacă să duci lucrurile mai departe în dormitor sau nu. Sexul fierbinte nu constă doar în îndemânarea partenerului, ci şi în modul în care acesta ştie să se muleze pe nevoile tale.

RomaniaTV.net
24 oct. 2012, 18:16
Vrei să ştii dacă este bun în pat, înainte să faci sex cu el. Vezi aici câteva semne

Există câteva semne care-ţi dau de înţeles că noul tău partener este demn să-ţi devină şi amant.

1. Este un gentleman

În dragoste şi sex, lucrurile mărunte sunt cele care contează. Îţi deschide uşile, îţi trage scaunul la restaurant, te sună să te întrebe cum a fost ziua ta sau îşi aduce aminte să te întrebe despre proiectul important de la muncă la care lucrezi? Toate astea indică faptul că el se gândeşte la tine. Şi dacă face asta înafara dormitorului, numai gândeşte-te cum va fi cu tine în pat.

2. Ştie cum să te atingă

Un tip care vrea doar sex, te atinge doar pentru acest scop. În schimb, un amant de nota 10, ştie să preţuiască senzualitatea atât în dormitor, cât şi înafara acestuia. Aşadar, fii atentă dacă noul tău iubit te ţine de mână la plimbare sau te atinge uşor pe mână când staţi la masă şi vei şti că ai găsit persoana potrivită.

3. Nu e mereu vorba despre el

Unii bărbaţi se gândesc doar la ei şi grijile lor, dar un tip care se interesează şi de problemele tale, merge la restaurantul tău preferat sau la un film care-ţi place doar ţie, merită păstrat, scrie cancan.ro.