Vrei să-ţi ascunzi burtica? Iată ce trebuie să porţi

Dacă vrei să ascunzi cele trei-patru kilograme în plus pe care le-ai luat sau poate nu vrei încă să se afle că eşti însărcinată, poti să-ţi ascunzi burtica îmbrăcând anumite obiecte vestimentare care parcă pentru asta ar fi fost concepute.

RomaniaTV.net
06 iun. 2013, 07:48
Vrei să-ţi ascunzi burtica? Iată ce trebuie să porţi

Imprimeu in oglinda
 
Fusta cu talie inalta din imagine avantajeaza deopotriva femeile plinute, cat si pe cele slabe, fiind si ideala pentru a ascunde burtica. Imprimeul este in oglinda, asadar, marginile sunt identice si parca s-ar uita una la cealalta, in timp ce portiunea din mijloc este uni, neagra. Daca ai burtica si vrei sa o ascunzi, poti opta pentru o astfel de fusta cu talie inalta pentru ca distrage atentia de la “centru” si o duce catre solduri.
 
Topul in degrade
 
Fie ca este o bluza, un tricou mai larg sau un maiou, poti sa-ti ascunzi sub el burtica daca optezi pentru un model in degrade. Partea superioara fiind mai deschisa la culoare la distrage atentia de la partea inferioara care poate, astfel, sa ascunda fie un bebe, in cazuri fericite, fie cateva kilograme in plus, in cazuri mai putin fericite. Oricum ar fi, regulile sunt urmatoarele: culoarea deschisa sa fie in zona bustului si a umerilor, iar topul sa nu fie mulat.

CONTINUAREA PE LYLA.RO.