Vrei să-ţi dai întâlnire online? Află ce trebuie să faci şi ce să nu faci

În ultimii ani, întâlnirile on line au luat din ce în ce mai mare amploare. Într-o epocă a tehnologiei, în care cu toţii muncim foarte mult, e din ce în ce mai puţin probabil să cunoşti în oraş sau în cercuri de prieteni jumătatea la care visezi. Şi atunci, recurgi la varianta on line, care, însă, are şi ea regulile ei de politeţe.

RomaniaTV.net
08 aug. 2013, 20:01
Vrei să-ţi dai întâlnire online? Află ce trebuie să faci şi ce să nu faci

Iată ce e bine să facem şi ce NU e bine să facem atuci când avem de gând să ne stabilim o întâlnire on line.

DA: Stabileşte întâlnirea reală repede

Ceea ce e foarte ok să faci, pentru că imaginează-ţi ce se întâmplă dacă te apuci să construieşti virtual  o relaţie timp de vreo 6 săptămâni, iar când va întâlniţi… totul să se năruie, toate eforturile să fie inutile, fiindcă pur şi simplu nu există chimie între voi! Aşa că setează repede coordonatele unei întâlniri, la o cafea, chiar aproape de casă, că să ştii dacă mergi sau nu mai departe.

NU… folosi porecle de genul “Marian, băiat dotat”, chiar dacă ştii că eşti

Femeile sunt cam speriate oricum de ideea de penis mare, aşa că mai bine abine-te în a pune pe scris detalii despre ce ai în chiloţi. În plus, astea sunt lucruri pe care nimeni nu vrea să le ştie într-o prima faza, pentru că ţin de o oarecare intimitate, care abia într-o faza secundă se instalează între doi oameni.

Citeşet mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.